Fidesz: Végérvényesen leírta magát a pécsi ellenzék

Vágólapra másolva!
A pécsi ellenzéket pusztán a hatalom megszerzése vezérli, amikor az egység hamis látszatát keltik és ezzel becsapják a pécsieket - közölte a Fidesz városi szervezetének elnöksége, miután a helyi ellenzéki pártok közös indulásról állapodtak meg.
Vágólapra másolva!

A pécsi bevándorláspárti ellenzék végérvényesen leírta magát, hátat fordított a választóknak, hiszen a pécsieket megtévesztve, szemfényvesztő, hazug politikával csapja be az embereket.

- közölte a helyi Fidesz.

A pécsi Fidesz álláspontja szerint ezeknek a pártoknak nem fontos, hogy mit mondtak korábban, mire kaptak korábban felhatalmazást választóiktól, továbbá nem fontos nekik a megyeszékhely és annak lakói sem. Azon kívül, hogy "eltakarítanák a Fideszt", nincs programjuk, nincsenek terveik - tették hozzá. A közlemény az együttműködésben részt vevő pártokról úgy fogalmazott: "közös bennük, hogy

ennek oltárán önmagukat is feláldozzák". "A pécsieknek nem szabad hagyniuk, hogy átverjék őket, (...) hogy felelőtlen emberek (...) migránsvárost kreáljanak Pécsből" - hangsúlyozta a Fidesz városi elnöksége.

Szalma mögött nagy volt az egység, de hamar megbukott

Mint arról korábban beszámoltunk, ahol eddig összeállt az ellenzék, ott elég hamar csődbe is ment a nagy közösködés. Múlt héten Újpesten Szalma Botond jelentette be, hogy visszalép a közös ellenzéki polgármester-jelöltségtől. A bukott politikus tehát majdnem három hétig volt az ellenzéki pártok közös jelöltje Újpesten. Szalma korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy maga vallotta be, hogy ő egy igazi offshore lovag, persze, így is állandó vendége volt Kálmán Olgának Simicska Lajos propagandatévéjében.

Antiszemitákkal barátkozik a baloldal

A pécsi nagy összeborulás annak tudatában is érdekes, hogy a baloldali erők egy nyíltan antiszemita párttal vállalnak közösséget. Jó példa erre, hogy amint arról az Origo elsőként beszámolt, Vona Gábor egykori pártelnök és Hegedűs Lórántné volt képviselő hangosan zsidózott egy korábbi jobbikos frakcióülésen. Balczó Zoltán, a párt EP-képviselője azt kezdte el bizonygatni, hogy mennyire antiszemita, miután egyik képviselőtársa ezt megkérdőjelezte.

Balczó a Jobbik egyik legfontosabb politikusa, tíz éve képviselő Brüsszelben, és feltehetően marad is, mert pártjának az uniós választási listáján a második helyen szerepel. Döbbenetes, vérlázító és vállalhatatlan gondolatokat osztott meg a Jobbik „nagy öregje". Mindez világosan megmutatta, milyen szellemiség uralkodik a mai napig a szervezetben. Most pedig a baloldal egy ilyen alakulattal áll össze.