Elkezdte gyűjteni az aláírásokat a Fidesz az EP-választásra

Vágólapra másolva!
Mától teszi lehetővé a törvény a pártoknak, hogy aláírásokat gyűjtsenek a májusi EP-választásra. A Fidesz az elsők között Újpesten kezdte meg a gyűjtést. A cél minél erősebb támogatást felmutatni az Orbán Viktor által bejelentett hét pontnak. Mint ismert, tegnap a miniszterelnök programot hirdetett a magyar választóknak, és az európai közvéleménynek a bevándorlás megállítására. 
Vágólapra másolva!

Pénteken Hidvéghi Balázs, a nagyobbik párt kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy – párhuzamosan az ajánlások gyűjtésével – a Fidesz az ország valamennyi választókerületében aláírásgyűjtést indít az Orbán Viktor által a kampánystarton bejelentett hét pont támogatására. Az újpesti Fidesz az elsők között kezdte gyűjteni a támogatásokat, jelenleg is az Újpesti Piac előtt standolnak, elmondásuk szerint rendkívül nagy érdeklődés mellett.

Ahogy beszámoltunk róla, hétpontos programot jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a bevándorlás megállításáért a Fidesz európai parlamenti kampánynyitóján pénteken a Bálnában.

Orbán Viktor a „Parlamenti Szalon” rendezvényen, amelyen ismertette a Fidesz európai parlamenti választási programját Forrás: Csudai Sándor - Origo

Ezek a következők:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!