A Fidesz már összegyűjtött elég ajánlást, de folytatja a gyűjtést

ORBÁN Viktor; HIDVÉGHI Balázs; ZSIGMOND Barna Pál
Budapest, 2019. április 6. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k) aláírja az aláírásgyűjtő ívet, jobbról Zsigmond Barna Pál, fideszes országgyűlési képviselő a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztatón az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál 2019. április 6-án. A Fidesz megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, jelentette be Hidvéghi Balázs a sajtótájékoztatón. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A Fidesz folytatja a támogatói aláírások gyűjtését Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programja mellett – közölte Hidvégi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs elmondta, hogy a Fidesz elsőként adta le az európai parlamenti (EP) választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodán (NVI).

– szögezte le a politikus, kiemelve, hogy örömmel tapasztalják, nagyon sokan támogatják a kormányfő hét pontját. „Az emberek különösen egyetértenek azzal, hogy akarata ellenére egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok betelepítésére, és hogy Brüsszelnek vissza kell adnia a migráció ügyének kezelését a nemzeti kormányok kezébe” – fűzte hozzá Hidvéghi. Elmondása szerint nagy az egyetértés abban is, hogy le kell állítani a migránsvízumprogramot, és meg kell szüntetni a migránskártyák osztogatását. „Nagyon sokan pontosan érzik és értik, hogy óriási a tét a májusi EP-választáson, mert ha a bevándorláspárti erők kerülnek hatalomra vagy helyzetbe, akkor az Európát komoly veszélybe sodorja” – fogalmazott a kormánypárti politikus. Hozzátette, hogy az aláírásgyűjtés során azt látják, hogy a magyarok aggódnak a jelenlegi brüsszeli bevándorláspárti politika miatt, aggódnak Európa biztonságáért, maguk és gyermekeik, unokáik jövőjéért. A politikus egyúttal arra kérte a választókat, támogassák aláírásukkal a bevándorlásra nemet mondó hétpontos programot. Megjegyezte, támogatóikat személyesen is fel fogják keresni.

Mikor jön a vödör víz?

Arra a felvetésre, hogy sajtóhírek szerint Puzsér Róbert felfüggeszti a tárgyalásokat az előválasztásról Karácsony Gergellyel, miután az MSZP-DK-Párbeszéd-Momentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi ellenzéki polgármesterjelöltekről, a Fidesz politikusa úgy fogalmazott:

az ellenzék hozza a szokásos formáját, csak a hatalom, a pénz és a pozíciók érdekesek nekik.

„Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy – követve az eddigi hagyományokat – Karácsony Gergely mikor önti fejen magát egy vödör jeges vízzel” – fűzte hozzá.