A bevándorláspárti szocialisták el akarják venni a fiatalok jövőjét is

Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a gyerekek és a fiatalok jövőjét egyedül a bevándorláspárti szocialisták akarják elvenni, ha rajtuk múlik, a fiatalokra egy olyan bevándorláspárti Európa vár, ahol hiába tanulnak és dolgoznak, a bevándorlók előbb kapnak majd meg mindent.
Vágólapra másolva!

A Fidesz közleményben azt írta, a szocialisták már kormányzásuk alatt is elvették a fiatalok lehetőségeit, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét, leépítették az oktatást, a szakképzést, kötelező tandíjat akartak bevezetni.

2010 óta a kormány minden lépése azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok életképesebb tudással és szakmákkal lépjenek ki a munkaerőpiacra.

Ma 600 milliárddal többet költ az ország oktatásra, mint a szocialisták idején.

Országszerte zajlanak az iskola-, a szakképzés- és egyetemfejlesztések. A gyerekek iskoláztatását ma ingyenes tankönyvvel és ingyenes étkeztetéssel is segítik - sorolták az intézkedéseket.

A Fidesz szerint a magyar fiatalok ma ingyenes nyelvvizsgát tehetnek, és hamarosan külföldi nyelvtanulási lehetőség is lesz, az iskolapad után pedig biztos munkára, növekvő bérekre, biztonságra, otthonteremtési és családalapítási támogatásokra számíthatnak.