Fidelitas: A fiatalok jövője is múlik az európai parlamenti választáson

BÖRÖCZ László
Budapest, 2018. december 17. Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő beszél a Fidelitas "Fáklyagyújtás az üldözött keresztényekért" elnevezésű megemlékezésén, az Egyetem téri Kisboldogasszony-templom falánál lévő hősi emlékműnél 2018. december 17-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Az európai parlamenti választáson a fiatalok jövője a tét, ezért is kell támogatni Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, a bevándorlás megállítását célzó programját - erről Böröcz László, a Fidelitas elnöke beszélt vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Böröcz László kiemelte, európai parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint a mostaninak, hiszen

ha az Európai Uniónak bevándorláspárti vezetői lesznek, akkor Európai elesik, és a fiatalokra egy olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön.

Szerinte ezért kell támogatni a magyar kormányfő pénteken meghirdetett hétpontos programját.
Mint fogalmazott, azok a brüsszeli bevándorláspárti vezetők, akik az elmúlt években menedzselték az Európába irányuló bevándorlást, elárulták a fiatalokat.

Böröcz László Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Böröcz azt is mondta, hogy a fiataloknak vissza kell venniük az irányítást a bevándorláspárti politikusoktól, és hangot kell adniuk annak, hogy szeretnék megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak. A Fidelitas elnöke arra kért mindenkit, hogy aláírásával támogassa Orbán Viktor programját.