Fekete húsvét volt az utakon Tolna megyében

Tolna megyében az elmúlt négy napban egy halálos kimenetelű és három sérüléses baleset történt, melyben összesen hatan – négyen súlyosan, ketten könnyebben – sérültek meg.

Péntek délután közlekedett egy kerékpáros Őcsényben az általa hajtott kerékpárral
Vágólapra másolva!
Az elmúlt négy napban egy halálos és három sérüléses baleset történt Tolna megyében. Összesen hatan sérültek meg, négyen súlyosan, ketten könnyebben.
Vágólapra másolva!

Hétfőn hajnalban halálos baleset történt a 63-as számú főúton Nagydorognál.

Egy terepjáró vezetője Kajdacs felől Nagydorog irányába haladt, amikor a 23-as kilométerszelvény közelében ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és az árokba borult.

A 42 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Forrás: Police.hu

Szombaton délután 4 óra körült történt, hogy egy Toyota közlekedett az M6-os autópályán Szekszárd irányába,

– olvasható a rendőrség oldalán.

A sofőr elveszítette az uralmát az autó felett, megpördült az úton, majd a külső szalagkorlátot átszakítva az árokban kötött ki.

A balesetben négyen megsérültek. A két súlyos sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba, két másik utas könnyebben sérült meg.

Forrás: Police.hu

Szintén szombat délután történt, hogy egy motoros haladt az 56-os főúton Mohács irányába. A 27-es kilométerkőnél egy emelkedő tetején lévő balra ívelő kanyarban hirtelen letért az úttest jobb oldalán lévő füves útpadkára, majd belehajtott a vízelvezető árokba, és elesett.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Forrás: Police.hu

Péntek délután pedig egy biciklissel történt hasonló Őcsényben, amikor Szekszárd felé haladt. Egy jobbra ívelő kanyarban segíteni akart egy autónak, ezért szorosan az úttest szélére húzódott.

A kerékpár első kereke lecsúszott az úttestről a 10 centiméter szintkülönbséggel lejjebb lévő útpadkára, amitől a biciklis elesett.

Ő is súlyosan megsérült.

Forrás: Police.hu