Fidesz: Brüsszel bevándorlóországot akar csinálni Magyarországból

Europe's migrant crisis in Belgium Brussels Belgiem Europe's migrant crisis Asylum sielzoekers Asylum Crisis Asylum seekers Belgie Belgium Brussel EU asylum policy EU’s asylum Europe refugees Fedasil SANS-PAPIERS Theo Francken protection of refugees refug
Brussels,Belgiem. 24/08/15: Asylum seekers are waiting in the early morning in front of Fedasil (federal agency for the reception of asylum seekers) pictured in Brussels on 24 August 2015. As 265 different applications by asylum seekers to get a residence permit on just one day. Jonathan Raa / Nurphoto
Vágólapra másolva!
Az Európai Unió jelenlegi vezetése nemhogy nem akarja megállítani a migrációt, hanem egyenesen támogatja, ösztönzi azt. Ha a bevándorláspártiakon múlna, így nézne ki Európa jövője: a bevándorlás legalizálása, a migránsok tömeges befogadása, az európai népesség cseréje és a keresztény kultúra feladása, "akik pedig ezzel nem értenek egyet, azokat nem tekintik európaiaknak" - minderről Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt. 
Vágólapra másolva!

Brüsszel nyíltan hirdeti, hogy a bevándorlók tömeges befogadását tekinti legfőbb céljának - így reagált Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője az Európai Bizottság migrációs biztosának nyilatkozatára. Dimitrisz Avramopulosz Brüsszelben arról beszélt, hogy Európa prioritása a következő évtizedekben a bevándorlók sikeres integrációja lesz.

Zsigmond Barna Pál ezt úgy kommentálta: az Európai Unió jelenlegi vezetése nemhogy nem akarja megállítani a migrációt, hanem egyenesen támogatja, ösztönzi azt.

Ha a bevándorláspártiakon múlna, így nézne ki Európa jövője: a bevándorlás legalizálása, a migránsok tömeges befogadása, az európai népesség cseréje és a keresztény kultúra feladása,

"akik pedig ezzel nem értenek egyet, azokat nem tekintik európaiaknak" - mondta a fideszes parlamenti képviselő. A politikus szavai szerint a májusi európai parlamenti (EP-) választás tétje, hogy eldől: bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e Európának.

Brüsszel továbbra is a bevándorlás mellett áll (képünk illusztráció) Forrás: NurPhoto/Jonathan Raa/NurPhoto/Jonathan Raa

"A magyar ellenzék pedig, Gyurcsány Ferenccel és Gyurcsánynéval az élen, a brüsszeli bevándorláspárti erőket képviseli, ők is úton-útfélen nyíltan hirdetik a birodalmi bevándorláspárti politikát, és Magyarországból is bevándorlóországot akarnak csinálni" - fogalmazott Zsigmond Barna Pál. Közölte:

a Fidesz szerint a bevándorlás megállításáért az a legfontosabb, hogy bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén.

Ehhez a legfontosabb lépésnek azt nevezte, hogy a májusi választáson megállítsák a bevándorláspárti erőket Magyarországon és Brüsszelben egyaránt.