Ha megszűnne a határvédelem, Hódmezővásárhelyt elözönlenék a migránsok

Hegedűs Zoltán
Hódmezővásárhely, 2017. december 6. Hegedűs Zoltán alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje bemutatkozó sajtótájékoztatóján Hódmezővásárhelyen 2017. december 6-án. MTI Fotó: Rosta Tibor
Vágólapra másolva!
Hódmezővásárhely számára különösen fontos a bevándorlás, ugyanis ha megszűnne a határvédelem, néhány napon belül elözönlenék a települést a migránsok – jelentette ki Hegedűs Zoltán, a Fidesz hódmezővásárhelyi frakcióvezetője az EP-választási sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Itt nem a szavakat, hanem a tetteket kell nézni. Márki-Zay Péter mindig titkolja, hogy pontosan mi a véleménye a bevándorlásról, de ha a tetteit figyeljük, akkor azt látjuk, hogy bevándorláspárti politikusokkal, például Botka Lászlóval, Ujhelyi Istvánnal és Hadházy Ákossal mutatkozik, velük köt szövetséget, és velük barátkozik – mondta a képviselő.

Márki-Zay Péter maga is bevándorló volt Kanadában, igaz hogy onnan haza kellett kullognia, de szívén viseli a bevándorlók sorsát – fogalmazott.

Amikor a Sargentini-jelentést örömünnepnek nevezi, azzal is Brüsszel szekerét tolja a polgármester. Soros embere, onnan kap pénzt és tanácsot is, nem hiába készítette a migránsszámlálót is

– tette hozzá.

Havasi Katalin, a párt helyi elnöke szerint a május 26-i európai parlamenti választás eredményének nem az lesz a következménye, hogy kik költöznek ki az unióba, hanem az, hogy kik költöznek be hozzánk. Hozzátette: a kérdés, hogy akik képviselik majd Magyarországot, azok valóban a magyar érdekeket tartják majd szem előtt, vagy inkább a brüsszelieket nyomják le a magyarok torkán – írja a Promenad.hu.

A politikus szerint

a határainktól messze több tízmillió ember várja, hogy Európának migránsellenes, vagy migránspárti vezetése lesz.

Amennyiben az utóbbira kerül sor, akkor a kontinenst elárasztják a bevándorlók, és egyre nagyobb mértéket ölt a rasszizmus, a terrorizmus és a nőgyűlölet.

Havasi Katalin úgy véli, ezért Orbán Viktor és a Fidesz migrációellenes hét pontját kell támogatni, és minden politikusnak meg kell mondania a választás előtt, hogy mi a véleménye a bevándorlásról.

Ez alól a vásárhelyi polgármester sem kivétel, akinek az egyik legnagyobb támogatója és tanácsadója Botka László, aki személy szerint azt mondta, lebontaná a kerítést.

Márki-Zay Péter emellett liberális és baloldali politikusokkal építgeti a politikai pályáját, ezért színt kell vallania arról, Vásárhelynek milyen jövőt szán

– szögezte le az elnök.

Kovács László fideszes képviselő emlékeztetett: 2015 óta, a határzár felállítása óta Magyarországon a migráció kérdése a hétköznapi emberek számára keveset mond és kevés gondot jelent, azonban arra semmi garancia nincs, hogy ez így is marad. Európa az európaiaké, de Magyarország sem mindenki Magyarországa, csak a magyaroké – mondta.