Átadták a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat felújított szakorvosi rendelőit

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
Fül- orr- gégészeti vizsgáló a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kibővített és felújított szakorvosi rendelőjében Budapesten, a szolgálat Teréz körúti székhelyén.
Vágólapra másolva!
Átadták a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) kibővített és felújított szakorvosi rendelőit csütörtökön Budapesten.
Vágólapra másolva!

Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki egyben a NGYSZ Magyar Egyesület elnöke is köszöntőjében azt mondta, hogy

a szolgálat már harminc éve dolgozik azon, hogy a rászoruló és nehéz helyzetben lévő gyermekek kiszolgáltatottság helyett biztonságot, közömbösség helyett szeretetet kapjanak.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke köszöntőt mond a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kibővített és felújított szakorvosi rendelőjének ünnepélyes átadásán a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Teréz körúti székhelyén 2019. április 11-én. Forrás: MTI/Mónus Márton

Edvi Péter, a NGYSZ Alapítvány elnöke elmondta, hogy

a rendelők kialakításának, felújításának és felszerelésének teljes költsége közel 402 millió forintba került.

Fül- orr- gégészeti vizsgáló a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kibővített és felújított szakorvosi rendelőjében Budapesten, a szolgálat Teréz körúti székhelyén. Forrás: MTI/Mónus Márton

Az új rendelők kialakatíásához az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Nemzeti Bank és az OTP Bank nyújtott anyagi segítséget.