Késsel és kalapáccsal darabolta fel élettársát a jászladányi nő

Jászladány
Vágólapra másolva!
Egy jászladányi nő meggyilkolta, majd feldarabolta élettársát Bécsben, miután az agresszív volt vele. A holttest darabjait telekocsival hozta Magyarországra, aztán Jászladányban az anyja segítségével elrejtette egy jászalsószentgyörgyi csatorna partján. A gyilkos P. Szilvia testvére, Katalin reméli, hogy a húga hosszú időre börtönbe kerül – tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

P. Szilvia több bőrönddel érkezet haza Jászladányba az anyjához és a nővéréhez, Katalinhoz.

Csak később derült ki, hogy a bőröndökben a nő élettársának feldarabolt holtteste van, amit az anyja segítségével próbált meg eltüntetni.

Nővére, Katalin húgával és az anyjukkal is megszünteti a kapcsolatot.

– mondta a 30 éves nő, akit a Blikk a Heute osztrák lappal együtt keresett fel.

Forrás: Police.hu

Katalin elmondása szerint nem találkozott a testvérével, amikor késő este hazaért a bőröndjeivel. Másnap reggel minden normálisnak látszott, csak az tűnt fel a nőnek, hogy Szilvia nagyon sokat beszél az anyjukkal. Két kis koffert látott akkor nála, az egyikben ruhák voltak, a másikban ajándékok.

Az anyjától tudta meg, hogy volt még három bőröndje, amelyekbe a férfi bezacskózott darabjait tette a testvére.

Katalin sokkos állapotba került.

- mondta a nő, aki az anyjától úgy tudja, hogy

P. Szilvia leszúrta a férfit, majd egy késsel és egy kalapáccsal darabolta fel a holttestet.

Gyorsétterembe mentek, miután kitették a zsákokat

P. Szilviának az anyja segített elrejteni a holttestet. Sósavat vett az egyik helyi üzletben, azzal öntötték le a maradványokat, amiket zsákokba tettek, a zsákokat pedig kitették egy öntözőcsatorna szélénél, Jászalsószentgyörgyön. Katalinnak azt hazudták, hogy vásároltak.

„Én intéztem nekik az autóbérlést. Délelőtt 10-re kellett menni a kocsiért, és 3-ra kellett visszavinni. Nem láttam, amikor bepakoltak, és a sósavról sem tudtam. Azt mondták, kaját vesznek és pénzt váltanak, mert Szilvi hozott pár száz eurót.

Fél egyre értek vissza, és semmit se vettek, csak a McDonald'sból hoztak két vaníliás shake-et.

Haragudtam rájuk, de nem foglalkoztam a dologgal" – emlékezett vissza a nő, aki szerint az anyjának és testvérének is van pszichés problémája.

Ahogy korábban megírtuk, bicikliző gyerekek találtak rá egy feldarabolt, bezsákolt holttestre Jászalsószentgyörgyön, a település határában lévő öntözőcsatornánál. Később derült ki, hogy egy Bécsben dolgozó, jászladányi nő gyilkolta meg és darabolta fel az élettársát.

A holttest darabjait telekocsival hozta Magyarországra, itt az anyja segítségével savval leöntötték a maradványokat, és egy zsákban elrejtették.

Azt sem lehet kizárni, hogy P. Szilviának volt egy társa, aki segített neki a gyilkosságban és a holttest feldarabolásában.