A Soros-egyetemre vezetett Weber első útja

Vágólapra másolva!
A budapesti látogatás első programjaként a Soros-egyetemre ment Manfred Weber. Szemlátomást kulcsfontosságúnak ítélte a találkozót - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

A rektor Michael Ignatieff már 9 óra tájban megérkezett titkárnője társaságában.

Forrás: Ripost
Az épületből szinte percenként jöttek elő a biztonsági őrök, hogy körbesétálják az épületet, ellenőrizve a bejáratokat. A Ripost tudósítása szerint sorra érkeztek a Soros Györgyhöz köthető bennfentesek.

A biztonsági őrök jól hallhatóan még a kocsi típusát és rendszámát is megtárgyalták.

Aztán megérkezett Manfred Weber, és mosolyogva szállt ki a kocsiból.

Forrás: Ripost

Weber zakó nélkül pattant ki a Mercedesből, de mondhatni az utca közepén gyorsan felöltözött - írta a Ripost.

Forrás: Ripost

A Nádor utcai üvegajtón keresztül nagy készülődés is látszott, diákok egyeztettek a rektori hivatal dolgozóival. Ahogy egy későbbi híradásból kiderült, arról folyt a szó, hogy a hallgatók is rohanják le a vendéget nyomásgyakorlás céljából.

Forrás: Ripost
Manfred Weber két órán keresztül volt Ignatieff-nél, aztán a Karmelita kolostorba ment, ahol Orbán Viktorral találkozott.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) Budapesten, a Karmelita kolostorban fogadta Manfred Webert, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét 2019. március 12-én Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi B