Belerúgott és a nyakát szorongatta egy gyereknek egy dühös férfi

Vágólapra másolva!
Többször nem ment iskolába, inkább egész nap otthon sírt, annyira kikészült társai molesztálásától egy egerbaktai kamaszlány. A szüleinek nem árulta el, mi a baja. Az apja karácsony előtt tudta meg, hogy a lányát rendszeresen zaklatják az iskolabuszon. Elhatározta, hogy bosszút áll. 
Vágólapra másolva!

A lány Egerbe jár iskolába, ahová minden reggel iskolabusszal utazik két helyi társával együtt, akik molesztálni kezdték. A zaklatások idővel egyre gyakoribbá váltak. Olyannyira erdurvult a helyzet, hogy a lány már nem mert velük együttutazni.

Előfordult, hogy inkább fel sem szállt a buszra, hanem inkább sírva hazarohant.

A problémáiról sokáig szüleivel sem mert beszélni - olvasható az Ügyészség.hu-n.

Amikor az apja megtudta, mi történt, annyira dühös lett, hogy

elhatározta, erőszakkal állítja le őket.

2018. december 17-én délután a férfi a megállóban várta az iskolabuszt. Amikor a diákok leszálltak, odalépett az egyik zaklatóhoz, egy 11 éves fiúhoz.

Először csak a fülét húzta meg, majd a lábába rúgott, aztán a nyakát szorongatva arra kényszerítette, hogy kérjen elnézést a lányától.

Amíg a fiú ezt nem tette meg, nem engedte el, hiába próbált menekülni. Miután ez megtörtént, a dühös szülő egy 13 éves lányra is rámadt, mert úgy tudta, hogy ő is részt vett lánya molesztálásban.

Őt is tarkón ragadta, majd megpofozta és térdre kényszerítetve követetle tőle, hogy kérjen bocsánatot. Miután ez megtörtént, még egyszer teljes erőből hátbarúgta, mielőtt elengedte volna.

A férfit szabadságsértés és kiskorú bántalmazása miatt akár 7 év börtönre is ítélhetik.

Szabadlábon védekezik.