Az ellenzék Gyurcsány-párti szónoka szeretné, ha újságírókat vernének össze

Vágólapra másolva!
Rátámadtak a TV2 Tények stábjára a bíróság előtt a Kertész utcai tömegverekedők, amit a nőstény macskája nevében beszélő ellenzéki politikai aktivista úgy kommentált, hogy „egy percig sem sajnálta volna, ha szétb*asszák valamelyik propagandistát”. Hommonay Gergely ismét megmutatta, hogy ízléstelen trágárságban országos első helyezett. 
Vágólapra másolva!

Ahogy beszámoltunk róla, szombaton rátámadtak a TV2 Tények című hírműsorának stábjára a Fő utcai bíróság előtt az egyik Kertész utcai verekedő rokonai. Szidták, lökdösték az operatőrt, és azzal fenyegették, hogy megverik. A letartóztatott férfi pár napja egy társával minden ok nélkül összevert több embert egy szórakozóhely előtt a Kertész utcában, egy nőnek kirúgták a fogait, egy olasz turistának pedig összetörték az arcát. A másik bűnözőt még jelenleg is keresik.

Normális esetben ilyenkor a szolidaritásé lenne a terep, függetlenül attól, ki mit gondol a politikáról. Ezt szemmel láthatóan nem így gondolja Hommonay Gergely, a Demokratikus Koalíció lelkes támogatója, Erzsi macska megalkotója.

– kommentálta a történteket az áprilisi ellenzéki tüntetések egyik vezérszónoka. (A meglehetősen primitív „ráfenyítettek” kifejezés az Indextől származó idézet.)

Forrás: Facebook

Nem teljesen szokatlan ez a hangnem Hommonaytól, hiszen korábban több alkalommal is hasonló stílusban nyilvánult meg. Tavaly augusztusban fideszes szomszédja halálát kívánta, decemberben részeg transzvesztitákhoz hasonlította a zsidó embereket, idén januárban azon lelkendezett, hogy betörték a Fidesz-iroda ablakát, valamint a legutóbbi ellenzéki tüntetés kudarcát követően trágárkodva esett neki a tüntetőknek.