Már férfiaknak is tervez ruhákat a Nanushka

Vágólapra másolva!
Új férfi kollekció, egyedi kiegészítők és a fenntarthatóság kerül a budapesti márka fókuszába az idén.
Vágólapra másolva!

– mondta az Origónak Sándor Szandra, a Nanuskha alapítója új, rendhagyó kollekciója kapcsán.

2019 kétségkívül sorsfordító év lesz a Sándor Szandra alapította divatcég számára.

A márka – történetében először – férfi kollekciót mutatott be, ami hatalmas sikert aratott a New York-i premieren.

Sándor Szandrának régi vágya volt, hogy a Nanushka Woman mellé megteremtse a Nanushka Mant. Azt a kollekciót, amely esztétikájában és értékeiben jól kiegészíti a már sikeres női vonalat.

Forrás: Origo

„Biztos, hogy lesznek párok, akiknek lesznek Nanushka ruhadarabjaik, mind a fiúknak, mind pedig a lányoknak. Volumenében azonban mégsem várunk akkora teljesítést a férfi ruháktól, mint a női termékektől, hiszen a női ruhák és kiegészítők piaca sokkal nagyobb, mint a férfiaké. Úgy gondoltuk azonban, hogy az csak jó, ha egy boltunkban a nők mellett már a férfiak is választhatnak maguknak ruhadarabokat” – mondta Sándor Szandra.

Ilyen lesz a Nanushka Man

A „Nanushka férfi” különleges jelleme finoman hat a kollekcióra. Egyszerre érezhetőek benne a modern ember retró és friss stílusjegyei.

A sokoldalú kollekció különleges részleteivel ötvözi a sportos, az utcai és a munkahelyi viseletet.

A legkülönfélébb anyagok, mint a cupro és a farmer, illetve az egyedi a sziluettek jól kiegészítik egymást. A textúrák és a formák tükrözik a vérbeli nomád ember szellemiségét és bátorságát, amelyekkel az ismeretlent felfedezi.

Forrás: Origo

Megszállottan válogatja az alapanyagokat

„Az alkotás számomra az anyagvásáron indul, ami egy kemény munka. Ez egy háromnapos szakvásár, ahol reggeltől estig anyagokat válogatok. Itt hatalmas lelkesedésre van szükség, hogy az ember figyelmesen végigdolgozza azt a három napot. Ez a megszállott állapotom, de sokat ülök gép előtt is, mert nagyon sok képet gyűjtök az Internetről, és természetesen sokat rajzolok, ezek a dolgok mind szorosan hozzátartoznak a tervezéshez” – mondta portálunknak Sándor Szandra.