Döntött a bíróság VV Fanni feltételezett gyilkosáról

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
A volt valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni másfél éve tűnt el, a gyanú szerint B. László meggyilkolta. A nő holttestét azóta nem sikerült megtalálnia a rendőrségnek, pedig már mindenhol keresték. A bíróságon ma arról döntöttek, hogy a férfi marad letartóztatásban, vagy esetleg házi őrizetbe kerül – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A gyilkossággal gyanúsított B. László az eset óta, vagyis másfél éve van börtönben. Az ügyvédje kérvényt nyújtott be a bíróságra, hogy engedjék ki a rácsok mögül, és rendeljék el a házi őrizetét a vádemelésig – írja a Bors.

Forrás: Origo

A bíróság a mai napon ezt a kérvényt elutasította, és két hónappal, vagyis május 27-ig meghosszabbította a férfi letartóztatását.

A döntést azzal indokolták, hogy fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye.

Ahogy korábban megírtuk, az egyik valóságshow-ból ismert nő 2017. november 20-án tűnt el.

Pár hónappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót meggyanúsították a meggyilkolásával.

Egyelőre csak közvetett bizonyítékok alapján gondolják, hogy ő a gyilkos, mivel Novozánszki Fanni holttestét még mindig nem sikerült megtalálni.

Forrás: Blikk

Az viszont már kiderült, hogy Fanni eltűnésének idején B. László olyan országokra keresett rá a neten, amelyeknek nincs kiadatása Magyarországgal.

Ki is nézte Belizét, ahova több napra utazott volna egyedül. Ez is a keresési előzményeiből derült ki.