A Jobbik monori alapszervezete is feloszlatta magát

népszavazás 2016 kvótareferendum, Mirkóczki Ádám
Budapest, 2016. október 2. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője sajtótájékoztatón értékeli a kvótareferendumot az urnazárás után a Képviselői Irodaházban 2016. október 2-án. A népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban írták ki. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Ki tudja, hogy hanyadikként, de a Jobbik monori alapszervezete is feloszlatta magát, közölték Facebook-oldalukon. Természetesen kilépnek a pártból is. 
Vágólapra másolva!

A Jobbik monori alapszervezetének tagsága csütörtökön a szervezet feloszlatása mellett döntött, és természetesen kilépnek a Jobbik Magyarországért Mozgalomból is. A közlemény egyértelműen leszögezi, hogy nem kívánnak belépni másik jelenleg működő pártba – itt valószínűleg a Mi Hazánk Mozgalomra gondolhattak elsősorban.

Eddig nem sok hozzászólás érkezett a poszthoz, de az mind arról szól, hogy ennek ideje volt már, sőt, előbb kellett volna.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik egyik prominens képviselője, aki korábban hebegett-habogott összevissza, amikor arról kérdezték, hogy mennyien hagyták el a pártot Forrás: MTI/Kovács Tamás