Szexuális aktust szimulált autójával a BMV-sofőr

BMW, M550d, teszt, 2019.01.14.
Vágólapra másolva!
Közszeméremsértést és balesetet okozott a 37 éves vendéglőtulajdonos, akit annyira megviselt a munkahelyi stressz, hogy nem volt tudatánál, és azt állítja, nem is emlékszik rá, hogy mit követett el. A férfi ugyanis közösült az autójával.
Vágólapra másolva!

Súlyos közszeméremsértést és balesetet okozott a 37 éves vendéglőtulajdonos, akit annyira megviselt a munkahelyi stressz, hogy nem volt tudatánál, és azt állítja, nem is emlékszik rá, hogy mit követett el.

Írországba tartott autójával Londonból Michael Jameson az A55-ös úton. Eredetileg a szüleit akarta meglátogatni, és a walesi kikötőből induló kompot szerette volna elérni.

Hirtelen azonban rendőrök kíséretében találta magát, akik épp letartóztatni készültek. A szintén BMV-vel közlekedő David Jones és felesége ugyanis észrevette, hogy Jameson több alkalommal is túl közel került az autójához, és attól tartottak, hogy a két kocsi előbb-utóbb egymásnak ütközik.

Végül valóban nem úszták meg baleset nélkül, komoly összeütközés lett a vége.

BMW - illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor Jones félreállt, a másik BMV sofőrje ismételten beleütközött az autójába, és ahelyett, hogy leállt volna, 5 méteren keresztül tolta maga előtt, benne Jones feleségével. Ezután hihetetlen dolog történt:

Jameson kimászott a gépkocsija ablakán, ruháit ledobva lefeküdt a földre, majd a motorháztetőre,

miközben szexuális aktust szimulált autójával.

Mivel korábban a férfi két alkalommal is vezetett ittasan, ezúttal alkohol- és drogtesztet végeztek rajta, amely azonban kimutatta, hogy ez alkalommal nem fogyasztott semmi ilyesmit. a munkahelyi stressz és az állandó kimerültség miatt nem tudott uralkodni önmagán. A férfitól elvették a jogosítványát, közmunkára ítélték, és fizetnie kell a károsodott autó, illetve a per költségeit is.