Durva rasszizmus Soros blogján

444 szerkesztőség
Vágólapra másolva!
Elképesztően durva, rasszista cím jelent meg szerda reggel Soros blogján, a 444-en. A magát haladó portálnak nevező lap egészen hihetetlen cigányozásba kezdett. A háttér egyértelmű: a Jobbik táborát egyre közelebb kell hozni a baloldalhoz, hogy elősegítsék az ellenzéki összeborulást. Ezért megmutatták, nem kell idegenkedni a liberálisoktól, ők pont olyan rasszisták, mint a Jobbik. 
Vágólapra másolva!

A Mandiner írta meg, hogy a 444.hu-n ma reggel egy cigányellenes uszító cikk jelent meg, éppen az egyik romagyilkosság tízéves évfordulóján. A cikk az

címmel jelent meg, és belül is hosszan gúnyolódnak különböző magyarországi települések roma lakosain, azon, hogy éppen hogyan sportolnak.

A cikk eredetileg ezzel a címmel jelent meg

A Soros-blog szerzője azon élcelődött, hogy az „EU által támogatott legújabb sport a cigizve biciklizés, illetve hogy sportolni nemcsak marmonkannák, de téglák között szlalomozva is lehet, sőt érdemes".

A roma jogvédők vezetője, Horváth Aladár szerint ez rasszizmus, ami a romákat genetikailag kódoltnak mutatja be a lopásra.

Most, hogy a bevándorláspárti erők súlyos válságba kerültek Európában,

Soros blogja is elkezdte előkészíteni a baloldal és a Jobbik házasságát.

Nincs másról szó, mint megmutatni, hogy Soros birodalma ugyanolyan rasszista, mint a Jobbik, nem kell az antiszemita, cigánygyűlölő jobbikosoknak idegenkedni tőlük.

A felháborodott reakciók miatt a cikk címét már megváltoztatták, de jellemző a képmutató, bocsánatkérésnek nem nevezhető üzenet a cikk végén: azért változtatták meg a címet, mert az sértette sokak érzékenységét, pedig nem ez volt a szándékuk (tehát: az olvasó a hülye). "Ezért azt megváltoztattuk" - írják pökhendien, mindenféle bocsánatkérés nélkül.

Az üzenet egyértelmű: Soros blogja nem enged a rasszizmusból, legfeljebb a baloldali olvasók közül még nem mindenki adta be a derekát. De nincs kétségünk, a 444 mindent megtesz azért, hogy megneveljék őket. Ha a Jobbik képtelen elhagyni a rasszizmust, a baloldalnak kell átvennie a zsidók és cigányok gyűlöletét.