Öngyilkos lett a vasutas, aki halálra gázolta egyik kollégáját

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6360/2017. általános számon közigazgatási hatósági eljárás keretében folytat eljárást. Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2017. március 24-én 9 óra után, hogy Emőd, Vasút utcán halálos vonatgázolás történt. A hatósági eljárás során az elgázolt ismeretlen férfi személyazonosságát nem lehetett megállapítani.
Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett egy nagykanizsai vasutas. Az 56 éves férfi valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy tavaly halálra gázolta egyik kollégáját.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves László tavaly októberben a nagykanizsai Csónakázó-tónál csapta el egyik kollégáját a vasúti síneken. A családapát rettenetesen megviselték a történtek, idén

januárban pedig eltűnt otthonról.

Felesége azt mondta a rendőröknek: férje zavartan viselkedett az elmúlt időszakban, és bár sem a gázolás előtt, sem utána nem beszélt öngyilkosságról, az asszony tartott tőle, hogy kárt tesz magában.

A napokban egy férfi holttestét találták meg Nagykanizsán, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pedig megerősítette, hogy László testét találták meg.

Forrás: Police.hu

László pszichiátriai kezelés alá került az októberi tragédia után, ám ez sem mindig segíthet.

A mozdonyvezető a saját börtönébe került, nem tudta feldolgozni a történteket: bűnösnek, gyilkosnak érezhette magát, olyannak, aki elvette egy másik ember életét. Az egyetlen kiutat az öngyilkosságot láthatta” – magyarázta a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

A Bors úgy tudja, Lászlót októberben táppénzre küldte a MÁV.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!