Négy gyerek maradt egyedül, árván Marcalon - Senkijük sincs

Vágólapra másolva!
A négy győri fiatal, Nadin, Richárd, Noel és Ármin maradt árván Marcalvárosban – írja a Kisalföld. 2015 végén apjuk, múlt szombaton anyjuk halt meg. Egyik szülő sem volt még 50 éves sem. A legidősebb testvér, Richárd is mindössze 25 éves, de ő a gyámja testvéreinek, ő próbál mindent a kezében tartani, igaz, azt mondja, 16 éves testvére, Nadin is sokat segít neki.
Vágólapra másolva!

– mondja a legidősebb fivér.

Németh Richárd 25 éves, ő lesz a gyámja három testvérének. Nadin érettségi előtt áll, Noel és Ármin általános iskolások. Richárd főállásban dolgozik, mellette a Széchenyi-egyetemen kereskedelem és marketing szakon tanul. A most induló félévet azonban kihagyja, de tervei szerint szeptembertől levelezőn folytatja tanulást.

A családi dráma 2015 adventjén kezdődött.

Az apa, Németh László rosszul lett vezetés közben, villanyoszlopnak ütközött és meghalt. Az anya szombat hajnalban a kórházban halt meg.

„Tudtuk, hogy baj lehet, az orvosok felkészítettek a legrosszabbra bennünket. Lelkileg azonban nem lehet erre készülni. Arra, hogy fiatalon édesanyánk is kövesse apukánkat a csillagok útján” – mondta Richárd a Kisalföldnek.
A lap egy bankszámlaszámot is megad a cikk alján, ezen lehet segíteni a gyerekeket.