Előzetesbe került a kajárpéci gyilkos

Győr, 2019. február 27. A kajárpéci gyilkossággal gyanúsított férfit kísérik ki a Győri Járásbíróság tárgyalóterméből 2019. február 27-én. A bíróság elrendelte a 29 éves férfi letartóztatását, aki beismerte, hogy otthonában megkéselte volt élettársát. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A rendőrségre hétfőn reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy nő holttestét találták meg egy kajárpéci házban. A 27 éves nőt nyakon szúrták, a holtteste mellett ott volt a 10 hónapos kisfia is. A bejelentés után pár órával a rendőrség elfogta a nő korábbi élettárást, a 29 éves Cs. G. Mártont. A férfi azért gyilkolta meg Piroskát, mert nem tudta elfogadni, hogy szakított vele. A győri bíróság most elrendelte a férfi letartóztatását – írja a Kisalföld.hu. 
Vágólapra másolva!

A férfit vezetőszáron vezették a tárgyalóterembe, az arcát pár papírlappal próbálta eltakarni, valamint kapucnit húzott a fejére.

A tárgyalás másfél óráig tartott, a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

Cs. G. Márton és a védője is tudomásul vette az ítéletet, ezért az jogerős – írja a Kisalföld.hu.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Ahogy korábban megírtuk, a férfi beismerte a gyilkosságot. Elmondása szerint többször is meglátogatta Piroskát Kajárpécen, rendezni akarta kettejük kapcsolatát.

Vasárnap viszont összevesztek egymással, majd egy késsel többször leszúrta a 27 éves nőt.

Ezek után a 10 hónapos közös gyereküket a lakásban hagyta a nő holttestével. A gyereknek nem esett baja.