Orbán Viktor: Aki most nem védi meg magát, 2050-ben már nem tudja – videó

ORBÁN Viktor
Budapest, 2019. február 27. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján a budapesti New York Palace szállodában 2019. február 27-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo beszámolt róla, Orbán Viktor magyar miniszterelnök részt vett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évadnyitó rendezvényén. A rendezvényről a kormányfő közösségi oldalán közzétett egy videófelvételt.
Vágólapra másolva!

„Amikor arról beszélünk, hogy milyen hatást vált ki a migráció Európára, és utalunk itt a jövőre, akkor lehet, hogy a mi személyes életünkből ez már olyan sokat nem érint, de miért van a mi személyes életünk, ha nem azért, hogy gyerekeink és unokáink legyenek, és mi lehetne fontosabb számunkra, hogy minél inkább biztonságban tudjuk azokat, akiket szeretettünk ebben az életben?” – közölte Orbán Viktor.

– fűzte hozzá.

„Nem lesz értelme a gazdasági sikereiknek, a cégeiknek, ha egyébként az unokáik meg a gyermekeik egy olyan világban veszik át önöktől a cégeket, amelyben nem jó élni” – zárta beszédét a miniszterelnök.