Hiába az előválasztás, Puzsér ismét nekimegy mindenkinek

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Puzsér Róbert csupán Tarlós Istvánnak, az MSZP-nek, a DK-nak és a Momentumnak ment neki legfrissebb Facebook-bejegyzésében. A humorista szerint most már itt az ideje, hogy ezúttal az általa régi baloldalnak nevezett pártok lépjenek hátrébb. Jelenleg is tart az ellenzék közös jelöltjét kiválasztó, kétfordulós előválasztás, ami láthatóan nem annyira zavarja Puzsért.
Vágólapra másolva!

Az egypontos főpolgármester-jelölt bejegyzéséből kiderült, hogy a Tarlós Istvánnal elégedetlen, szerinte le tudná győzni – ezt persze egyetlen közvélemény-kutatás sem erősíti meg –, majd a baloldalt kezdte szidni. (Valahogy a Jobbikról általában hallgatni szokott.)

Amint a régi baloldal félreáll, ez egy nyerhető meccsé válik – így kezdődött a legújabb üzengetés, ami azért különösen vicces, mert jelenleg is tart az a kétfordulós előválasztás, amelynek – a tervek szerint – a második fordulójába kapcsolódna be, és amellyel az ellenzék (egy része) kiválasztaná azt a jelöltet, akit elindít a jelenlegi főpolgármester ellen ősszel.

Puzsér ugyanakkor azt is mondta, úgy nem lehet politikai küzdelmet vívni a jobboldal ellen, hogy „az első perctől kezdve zajlik a karaktergyilkolása a baloldalon”. Mivel szerinte az MSZP és a DK szavazói nélkül nem lehet legyőzni Tarlós Istvánt, ezért szerinte most már itt az ideje, hogy egyszer ők lépjenek hátra, és a centrum mérettesse meg magát.

Puzsér Róbert szerint itt az ideje annak, hogy az MSZP-DK visszalépjen a javára Forrás: Facebook

A Momentum kapcsán arról írt, hogy örömmel küzd meg velük a centrumért, mert abban hisz, hogy

Puzsér arról is beszámolt, hogy kormányzóképes (eddig mintha csak főpolgármester szeretett volna lenni), hiteles és mérsékelt erőt kíván teremteni a centrumban, és szerinte ide a jelenlegi Momentum

  • a füstbombáival,
  • Fekete-Győr András fedezet nélküli ultimátumaival és
  • viszkető tenyerével nem fér bele.

Mindebből szerinte az következik, hogy nem olyan ellenzékre van szükség, mint amit Fekete-Győr Andrásék testesítenek meg.