„Itt nemcsak lövünk, de töltünk is” – vasárnap este indul A NYOLCAS

A NYOLCAS díszlete
Vágólapra másolva!
Új szerepben, új műsorral jelentkezik G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke, egyben a 888.hu főszerkesztője, lapunk rendszeres szerzője.
Vágólapra másolva!

A NYOLCAS vasárnaponként este 7 után kerül műsorra az Echo Televízióban, G. Fodor Gábor pedig műsorvezető-házigazdaként debütál. Az amerikai talk tévékre jellemző beszélgetős műsor nem a csatakiáltásokról és nem is baráti akolmeleg biztonságáról szól.

A cél, hogy a politika homlokterében álló kérdéseket mélyfúrásnak vessék alá. Egy műsorban egy meghatározó vendég részvételével egy témát járnak körbe nyolc állítás, bejátszás, idézet, sőt karikatúra segítségével. Innen a műsor neve is:

A NYOLCAS.

A NYOLCAS díszlete Forrás: 888.hu

Meg abból a pimaszságból is, amit már megszokhattunk G. Fodor Gábortól, innen a műsor szlogenje:

GFG arra készül, hogy beszélgetőtársaival intellektuális mélységet adjon a 21. század első évtizedeit foglalkoztató kérdéseknek.

G. Fodor Gábor ezúttal műsorvezető les Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Olyan problémák kerülnek majd terítékre, mint a „szólásszabadság és a Facebook”, a „forradalom”, a „nemzetállamok és a globalizáció”, a „liberalizmus”, az „iszlám”, a „kapitalizmus”, a „gender”, a „migráció” vagy éppen a „keresztény kultúra”.

Az első vendég Megadja Gábor lesz, a téma pedig a szólásszabadság kérdése a Facebook világában.
A rajt pedig ma este 19.10 az Echo Televízión.