Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa

rendőr, rendőrség, tüntetés, MTVA
Budapest, 2018. december 17. Rendőrsorfal 2018. december 17-én az MTVA Kunigunda utcai székházánál, ahol tüntetők az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstráltak. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
A Gyurcsány-kormány idején, vagyis 2010 előtt nem volt rend, és hiányzott a biztonság Magyarországról, mert a rendőrök sem anyagilag, sem erkölcsileg nem voltak megbecsülve. A balliberális kormányok bukásáról Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője tartott sajtótájékoztatót. 
Vágólapra másolva!

Az, hogy ma biztonság és rend uralkodik az országban, annak köszönhető, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat; nőtt az erkölcsi és anyagi elismertségük, minden segítséget megkapnak a kormánytól - hangsúlyozta Halász János.

Rendőrsorfal 2018. december 17-én az MTVA Kunigunda utcai székházánál Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Gyurcsányék idején" leépítették a rendvédelmi szerveket,

több ezer rendőr hiányzott az országból, mivel sem erkölcsi, sem anyagi megbecsülést nem kaptak az érintettek. A továbbiakban arról szólt, hogy az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad, szándékosan és erőszakosan provokálja őket, ami elfogadhatatlan.

Halász János végezetül köszönetet mondott a rendőröknek a Soros-szervezetek és az ellenzék által szervezett tüntetéseken tanúsított türelmükért, valamint azért, hogy a tömeges bevándorlás kezdete óta védik határainkat és szavatolják az ország biztonságát.