Ennyire puritán a Miniszterelnöki Kabinetiroda menzája - fotók

Vágólapra másolva!
Megkezdte a működését a Miniszterelnöki Kabinetiroda menzája a Karmelita kolostorban, a budai Várban. A Miniszterelnökség lapunknak küldött fotóin jól látszik, hogy tipikus menzaételek vannak a kínálatban. Az új és egyben rendkívül egyszerű menzát Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is kipróbálta. 
Vágólapra másolva!

Füstölt csülkös bableves, burgonyafőzelék, sertéssült – ilyen puritán ételekkel dolgozik a Gundel étterem a Karmelita kolostor melletti menzán. A budai Várban lévő épületben Orbán Viktor miniszterelnök irodája és a Miniszterelnöki Kabinetiroda dolgozik. Mint az alábbi fotóból kiderül, a menza hagyományos ételekkel és szolid árakkal dolgozik.

Ilyen árakkal dolgozik a menza Forrás: Origo

Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is kipróbálta a menza menüjét.

Forrás: Origo

Mint arról korában beszámoltunk, puritán, szó szerint kolostori körülmények között folytatja Orbán Viktor miniszterelnök a munkáját új irodájában az egykori Karmelita kolostor épületében 2019 januárjától a budai Várban.

Az új kormányzati épület kialakítása során teljes mértékben a 18. századi egyszerű belsőt állították helyre a tervezők, de ezzel együtt teljes mértékben megfelel a 21. századi kormányzás elveinek.

A kormányfő és a kabinet ettől kezdve fizikailag hivatalosan is elválik a törvényhozó hatalomtól, ahogyan az a nyugat-európai országokban jellemző.