Soros-hagyományok szerint balhéztak az ellenzéki politikusok a köztévében

Vágólapra másolva!
Összekulcsolt kezekkel földre fekvéssel operáltak a randalírozó képviselők hétfő kora délután a köztelevízió székházában. (Közben természetesen Bangóné videójából kiderült, hogy micsoda színjáték az egész.) Ismerős ez a pillanatkép valahonnan? Igen, az arab tavaszról és ukrán megmozdulásokból is. Ahol Soros György emberei jártak, ahol Soros György utasításait követték. Egyre több jele van annak, hogy Szél Bernadették külföldről importált módszerekkel igyekeznek politikai konfliktust generálni. Az ellenzéki politikusok azóta elkullogtak.
Vágólapra másolva!

A tegnapi ellenzéki demonstráció végállomása az MTVA kunigundai székháza volt, ahová a két-háromszáz fős tömeg a sorosista Momentum felhívására érkezett. A magyar nyilvánosság szokatlan jelenetsoroknak lehetett szemtanúja: szerepükből kivetkőzött ellenzéki politikusok megafonnal a kezükben grasszáltak ki és be a tévészékházból/ba, miközben Facebook Live-on keresztül mutatták a fejleményeket a kint várokozóknak. A vasárnapi megmozdulást megelőzően is lehetett találkozni a magyar politikai kultúrától merőben eltérő megoldásokkal, elég csak az ellenzéki parlamenti balhézására gondolni (nem engedték fel a házelnököt a pulpitusra, vezető kormánypárti politikusok arcába nyomták a mobiltelefonokat), az agresszivitást sugalló mozzanatokra, a megmozdulásokon a külföldiek nagyobb számban való részvételére, és a keresztényellenes szólamokra gondolni.

Az eddigiekből is nagyjából kirajzolódott, hogy itt bizony külföldről honosított elemekkel dolgoznak az ellenzéki képviselők, a hétfői nap eseményei viszont egyértelművé tették ezt.

A folyamatosan a demokrácia szentségére, és a demokratikus berendezkedés mindenek felettiségére hivatkozó politikusok Soros György és Saul Alinsky módszereiből merítettek. Nem először.

Látványvilág: Összekulcsolt kezekkel földre fekvés

Összekulcsolt kezekkel földre feküdtek a képviselők a tévészékházban - futott végig a lelkendező balliberális médián a hír, plusz a tévészékházban jelen levőn. A kiváltó oka papíron az volt a performansznak, hogy nem tudták, mi a helyzet Varju Lászlóval. (Pontosan tudták. Semmi. Minden rendben vele.) A földön egyébként a jobbikos Jakab Péter, a Liberálisok politikusa, Bősz Anett, a DK-s Gréczy Zsolt, a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, és a Soros-Sargentini jelentést is megszavazó DK-s Niedermüller Péter feküdt.

Jakab Péter, Bősz Anett, Gréczy Zsolt, Bangóné Borbély Ildikó, Niedermüller Péter fekszenek a földön Forrás: Facebook

Ismerős lehet ez a látványvilág azoknak, akik figyelemmel követték az arab tavaszt, de más forrongásnál, Soros-féle tiltakozásnál is előkerült a földre fekvés.

Manipuláció

A Soros -és Alinsky-világ önjelölt forradalmárainak elengedhetetlen tartozéka a emberek manipulálása. A Pesti Srácok szúrta ki azt a videót, amelyen az hallható, ahogy a szocialista Bangóné Borbély Ildikó a következőket mondja:

A felvételen jól hallható az is, ahogy a Liberálisok képviselője odamegy Bangóné Borbély Ildikóhoz, aki figyelmezteti, hogy kapcsolja ki a kamerát (hiszen most fog éppen konspirálni), azonban a liberálisok politikusa elfelejtette.

Itt tudja megnézni a felvételt:

Hangulatkeltés

"Valami történt Varju Lászlóval" - hirdette az egyik balliberális propagandalap, akik arról is tudósítottak, hogy a legszánalmasabb képviselő, a nullaszázalékos Párbeszéd-tag Tordai Bence rendőrt, a DK-s Molnár Csaba mentőt hívott hozzá. Azt terjesztették, hogy a biztonsági erők nem engedték szabadon a politikust, amit úgy tálaltak olvasóiknak, hogy FOGVA TARTOTTÁK a Gyurcsány-párti képviselőt. Csakhogy Varju László egy órája már szabadon, két lábon mászkált a köztévé épületében. Az ellenzéki politikusok célja ezzel az volt, hogy a közvéleményt hergeljék, manipulálják.

Elkullogtak

Miután a törvénysértő ellenzéki képviselők megunták a várakozást, elkullogtak a köztelevízió székházából, és csatlakoztak a tüntetőkhöz.

Az ellenzéki képviselők egy III. kerületi jegyző határozata miatt voltak jogtalanul az épületben, a határozat alapján birtokvédelmi eljárás alá került a köztelevízió székháza.