Egy tanú megoldhatja a VV Fanni-ügy rejtélyét, és más gyilkosságokat

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Gyilkosságok sora oldódhat meg, ha hitelesnek bizonyul egy tanú, aki a börtönben kezdett el beszélni – írja a Blikk. A lap szerint a férfi korábban a VV Fanni-ügyben is felbukkant, a titokzatos tanú most más gyilkosságokról is beszélt a Novozánszki család ügyvédjének.
Vágólapra másolva!

A rejtélyes férfi börtönben van, onnan üzent Lichy Józsefnek, VV Fanni családja ügyvédjének, akitől találkozót kért arra hivatkozva, hogy fontos információi vannak a lány halálával kapcsolatban.

Az utolsó VV Fanniról készült fotó Forrás: Blikk

A beszélgetés alatt azonban nemcsak Fanniról beszélt, hanem a hírhedt Hajógyári-szigeten történt megoldatlan ügyről is.

– mondta a Blikknek Lichy.

Haraszti Géza barátaival 2011. december 3-án a vád szerint a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén mulatott, aztán a részeg férfi véletlenül nekiment az egyik ott dolgozó kidobóembernek, aki erre

a földre lökte, majd egy társával lerángatták a ruháit, és kivezették a diszkó elé, ahol tovább verték, aztán egy palánkon átdobták, ahonnan a Dunába zuhant.

Szemtanúja állítólag nem volt az egésznek, a két meggyanúsított biztonsági őr pedig végig tagadott mindent. A férfi holttestét másnap a testvére találta meg.

Razzia a Hajógyári-szigeten évekkel a gyilkosság után Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

– mondta el Géza testvére, Zoltán.

2006. február 11-én tűnt el a Hajógyári-szigetről Strehó Gergely, aki éppen egy szórakozóhelyre ment. Ő a mai napig nem került elő. Idén szeptemberben újra megnyitották ügyének aktáját: jelenleg a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a szécsényi fiú ügyében.