Letartóztatták az ózdi gyilkost, aki megölte nevelt fiait

Ózd gyilkosság
Vágólapra másolva!
A 31 éves férfi a gyanú szerint rátámadt a 43 éves asszonyra, akit két fia megpróbált megvédeni. Őket ölte meg. a férfi előzetes letartóztatását ma rendelték el. 
Vágólapra másolva!

A család körülbelül két hónapja költözött Ózdra, a környékbeliek alig ismerték őket. A férfi vasárnap este elindult inni, majd már a hazafelé tartó úton, egy presszóban meglátta az élettársát. A nő éppen egy másik férfival volt együtt. Amikor meglátta, hogy a férfi észrevette, a nő haza rohant, élettársa pedig utána. Bezárta a ház ajtaját és rátámadt a nőre.

Forrás: Origo

Az asszony két kamasz fia ekkor felébredt, és az anyjuk segítségére sietett. A férfi mindkét fiút halálra késelte, majd az asszonyt is megsebesítette.

Forrás: Origo

Az asszony később kiszökött a házból és egy szomszédtól kért segítséget, másnap. Nem sokkal később a nő rokonsága is megjelent a háznál, a férfi ekkor kirohant a házból. Kihívták a rendőröket, és a mentőket is.nyt életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahova a férfi is bekerült, ugyanis öngyilkos akart lenni, amikor a rendőrök elfogták.

Úgy tudni, hogy mindkettejüket az ózdi kórházban ápolják. Ott is hallgatták ki a férfit a rendőrök.

A férfit ma előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

A Miskolci Járásbíróság szóvivője, Horváth Dóra elmondta, hogy nagyon súlyos bűncselekményről van szó, bűnösség megállapítása esetén akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat a férfi.

A végzés ellen a férfi és ügyvédje is fellebbezett.