Soros György az EP-választásba is beleszól

Soros György George
Vágólapra másolva!
Soros György és Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnökének hétfői tárgyalása arra világít rá, hogy Soros György ismét befolyásolni akarja az európai parlamenti választást, méghozzá a bevándorláspárti erők oldalán – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs azt mondta, a találkozó arra is rávilágít, hogy

Brüsszel jelenlegi vezetése "menthetetlenül" Soros György zsebében van,

és az ő érdekében lép fel. Timmermans, a brüsszeli bizottság alelnöke, és egyben az Európai Szocialisták Pártjának (PES) csúcsjelöltje egy "megrögzötten bevándorláspárti" politikus, aki rendszeresen egyeztet Soros Györggyel zárt ajtók mögött, szóvivője pedig nem válaszol arra a kérdésre, miről volt szó - fogalmazott a kormánypárti politikus.

Soros György az EP-választás befolyásolására készül Forrás: --

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy Soros nem először avatkozik a brüsszeli döntéshozatalba és az európai parlamenti választások kampányába. Korábban kiszivárgott dokumentumokból tudni lehet, hogy a 2014-es EP-választások előtt hatmillió dollárt költött arra, hogy az ő emberei kerüljenek ki győztesen a versengésből, és most is erre készül - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kijelentette, a jelenlegi brüsszeli vezetésnek mennie kell, mert nem az európai emberek érdekét képviseli, hanem Soros György és hálózata érdekében lép fel.

A jövő évi EP-választás tétje tehát, hogy meg tudjuk-e állítani a bevándorláspárti erők térnyerését.

Ha a jelenlegi bevándorláspárti vezetés marad, akkor felgyorsítják a migránsok betelepítését, ezzel pedig tönkreteszik Európát és az Európa Uniót - emelte ki Hidvéghi Balázs.