Jó energiák vannak a Millenárison

Vágólapra másolva!
Lassan végéhez közeledik Közép-Európa egyik legnagyobb innovatív közösségi irodája, a budai Millenáris Startup Campus próbaüzeme - mondta a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Glázer Tamás.
Vágólapra másolva!

A Millenáris köztudottan nem csupán egy a budapesti közparkok és rendezvényhelyszínek sorában - mondta a Millenáris Nonpofit Kft. ügyvezető igazgatója, Glázer Tamás a Blogstarnak.Sokkal többre hivatott, és sokkal többre is képes. A Startup Campus a Millenáris alaptevékenységeivel összefüggő, azokkal szimbiózisban élő funkció - tette hozzá.

Glázer közölte rengeteg startup-rendezvényt tartanak ott:

Glázer Tamás: Óriási siker eddig a Millenárison lévő Startup Campus Forrás: Blogstar

Szólt arról is, hogy még nincs fél éve, hogy elindult a Startup Campus, még tart a próbaüzem, azonban a remek foglaltsági adatok önmagukért beszélnek. A Millenáris egy állami gazdasági társaság, amely korszerű és igen versenyképes szolgáltatásokat tud nyújtani. A bérlői paletta sokszínűsége – a nagyvállalatoktól a kis, szabadúszó startupokig mindenki előfordul Campusunkon – jól tükrözi a szolgáltatásunk iránti piaci igényt.

Azt tartanám ideálisnak, ha a jelenlegi állapotokkal kapcsolatos bérlői elégedettséget mérnénk, és összegeznénk azokat az igényeket, melyek mind a Millenáris, mind a bérlők érdekeit szolgálják - mondta Glázer.

A Millenáris azonban jelenleg is nagy átalakuláson megy keresztül.

Télen elkészül a Nemzeti Táncszínház új játszóhelye, ezzel tovább erősödik a Millenáris kulturális kínálata.A park fejlesztése pedig a 2019 őszén befejeződő Széllkapu-projekttel válik teljessé,
melynek eredményeként a Margit körúttól egészen a Marczibányi térig egybefüggő, egységes koncepció mentén kialakított zöld park jön létre - mondta az ügyvezető igazgató.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.