A jobboldali médiát támadják Gyurcsányék a diákok véleménynyilvánítási szabadsága miatt

Hammer Ferenc interjú
Hammer Ferenc interjú
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc pártja, a DK közleménye szerint az 1950-es éveket idézi az, hogy a diákok kinyilváníthatják a véleményüket arról, hogy tanítás helyett balliberális propaganda zajlik az egyetemükön. Azon háborodtak fel, hogy a 888.hu közölte, és a továbbiakban is közölni fogja olyan egyetemisták véleményét, akik arról számolnak be, hogy gátlástalan balliberális propaganda folyik az egyetemeken. Mondjuk olyan, mint az ELTE egyik szakán, ahol egyrészt arról panaszkodtak a hallgatóknak, hogy a „hatalom” korlátozza őket abban, hogy kit hívhatnak meg az egyetemre előadni, ennek ellenére, csodák csodája, a média helyzetéről az egyik legismertebb ellenzéki propagandista, a 444 nevű Soros-blog főszerkesztője bölcselkedett a diákoknak, másfél órán keresztül.
Vágólapra másolva!

Hatalmas felháborodást váltott ki a balliberális álhírgyárakban a 888.hu csütörtöki cikke, amelyről az Origo is beszámolt.

Ebben arra kérte a 888.hu az egyetemeken, főiskolákon tanuló olvasóit, hogy

Cikkükben és felhívásukban természetesen sehol nem említettek feljelentést, mindössze arról volt szó, hogy

lehetőséget biztosítsanak egy másik vélemény megjelenésének is a balliberális véleményterror totális lenyomása alatt szenvedő magyar egyetemistáknak

- közölte a 888.hu.

Ahogy az Origo is megírta, Hammer Ferenc, az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszékének vezetője politikai okokból támadta meg hallgatóját, aki egyben a 888.hu munkatársa is.

Hammer Ferenc Fotó: Mudra László - Origo

A diáknak az volt a „bűne”, hogy felemelte a szavát az egyetemén zajló baloldali propaganda ellen, hiszen ő ideológiai agymosás helyett tanulni akar.

A jobboldali portál kötelességének érzi kiállni a balliberális „tanár" által meghurcolt diák mellett, és a jövőben is így fognak tenni.

Talán nem is véletlen, hogy éppen

a baloldaliaknak jutott eszébe erről a feljelentgetés, gondoljunk csak a Rákosi-korszak ávós rémtetteire.

Természetesen Soros blogja is felháborodott, hogy a 888.hu-nak nem tetszik a balliberális politizálgatás (egyáltalán, a direkt politizálás) az egyetemeken: az egyetemi hallgató írásából lényegtelen dolgokat idéztek, de azt például elfelejtették megírni, hogy az egyetemista beszámolója szerint az ELTE-n az egyik (állami fizetést kapó) tanár „orbáni diktatúráról” beszélt, egy másik szerint pedig „a mai magyar demokrácia utolsó tartópillére az RTL Klub”.