Tagadja a férfi, hogy megerőszakolta a nőt a Vas utcában

A #MeToo jelentősége, avagy a jelenlegi szexuális zaklatás botrányok hozadéka (18+)
 szexuális zaklatás bántalmazás erőszak
Vágólapra másolva!
Egy férfi november 14-én rátámadt két nőre Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében. Az egyiket meg is erőszakolta, a másiknak sikerült elmenekülnie. A férfit elkapták. Most tagadja a vádakat, azt mondja, nem történt erőszak, hiszen többször megcsalta már a feleségét a nővel – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A férfi két nőt támadott meg, az első el tudott menekülni, a másodikat viszont megerőszakolta a VIII. kerületi Vas utcában egy kapualjban.

A támadó egy késsel kényszerítette szexre a nőt. A Ripost megkereste a férfit, aki jelenleg házi őrizetben van, a lábán nyomkövetővel.

Tarnabodon él és Budapesten dolgozik. Bevallotta, hogy megcsalta a feleségét, de tagadja, hogy erőszak történt volna. A felesége aggódik a férfiért, mert ő tartja el a nőt és a két gyereküket.

– mondta a Ripostnak a nő.

A férfi állítása szerint régebben is ismerték egymást a nővel, aki azt mondja, hogy megerőszakolta.

– mondta a lapnak a férfi, majd hozzátette, hogy

az aktus után kézen fogva sétáltak, majd a nő arra kérte, hogy hagyja el a családját.

A férfi erre nemet mondott, mire a nő odarohant a rendőrökhöz, és azt mondta nekik, hogy egy késsel kényszerítette szexre. A lap információi szerint

a rendőrök megtalálták a kést, pont ott, ahol a nő szerint a férfi eldobta.

Ahogy írtuk, a férfit még a támadás napján elfogta a rendőrség, és szexuális erőszak miatt indítottak ellene eljárást. A támadó pénteken került házi őrizetbe.