A gátlástalanság csúcsa: autista gyerekeket használ ki a genderlobbi

Gender LMBTQ
Vágólapra másolva!
Egy nevét elhallgató iskolai tanár - akinek intézményében már 17 gyermek jelentkezett nemváltásra - arra hívta fel a figyelmét a brit sajtónak, hogy drámai mértékben nő az olyan autista gyermekek száma, akiket úgynevezett „nemi diszfóriával” félrekezelnek. - írja a 888.hu.
Vágólapra másolva!

A botrányt kirobbantó tanár több ízben hangsúlyozta, hogy nagyon fontos számára, hogy anonimitását megőrizze mindegyik sajtóorgánum, amely beszámol az általa napvilágra hozott információkról, ügyekről. Erre azért van szükség, mert attól tart, hogy transzfóbnak bélyegzik meg, ezáltal munkanélkülivé válhat.

A genderlobbi minden határt átlépett Nagy-Britanniában

A névtelenséget kérő személy ugyanis nem kevesebbet állít, minthogy egyre több szigetországi iskolában kerülnek hátrányos helyzetű gyermekek a genderlobbi célkeresztjébe:

kiváltképpen olyanok, akik az autizmus egyes tüneteit produkálják.

Úgy látja, hogy az autizmusban szenvedő gyermekek között előfordulnak olyan tüneteket produkálók is, akiket felületességből vagy esetleg a genderlobbi által életre hívott igazodási kényszerből az orvosok tévesen „nemi diszfóriában” szenvedőknek bélyegeznek meg. Ez pedig azért komoly probléma, mert nemcsak az eredeti diagnózis marad kezeletlenül, hanem külső meggyőzés alapján elhitetik a gyermekekkel, hogy a hormonterápia és egyéb, az egészségükre káros beavatkozás segíthet majd rajtuk.

Szigetországi sajtóértesülések szerint a brit nemzeti egészségügy statisztikái arról árulkodnak, hogy

minden harmadik nemváltó klinikára irányított gyermek valóban produkált enyhe vagy akár középsúlyos autista tüneteket.

Ez a számítások szerint mintegy

150 olyan gyermeket jelent, akik valójában egyáltalán nem szenvednek „nemi diszfóriában”, magyarán: azzal a módosult tudatállapottal, hogy rossz testbe születtek.

A névtelenségbe burkolózó tanár hozzátette,

Megsokszorozódott a nemváltás iránti kérelmek száma Svédországban is

Svédországban is hasonló jelenség ütötte fel a fejét: soha ennyi kiskorú által beadott ilyen jellegű kérelmet nem dolgoztak fel eddig a skandináv országban. Ez Umea városának egyetemi kórházának tekintetében azt jelenti, hogy míg 2013-ban alig akadt egy-egy gyermek, addigra mostanra már legalább 16-17 kiskorú nyújtja be igényét évente a nemváltásra.