Beszállt egy idős házaspár autójába, azóta nem találják a fiatal lányt

Vágólapra másolva!
Négy napja veszett nyoma annak a 17 éves lánynak, aki pénteken Bajáról indult haza, de ahelyett, hogy buszra szállt volna, állítólag beült egy idős házaspár autójába, akik segítséget kértek tőle. Papp Erikának a Tolna megyei Bátaszéken kellett volna másik buszra szállnia. A családja kétségbeesetten keresi a kamaszlányt.   
Vágólapra másolva!

Az eltűnt lány húga, Papp Barbara a Blikknek elmondta, hogy testvére Baján volt a barátjánál. Onnan kellett volna elindulnia egy 14:30-kor induló busszal Bátaszékre.

– tette hozzá 15 éves lány.

Azóta semmit nem tudnak a fiatal lányról. Amikor telefonon próbálták elérni őt, folyamatosan foglaltat jelzett a mobilja, szombat óra pedig ki van kapcsolva. A rendőrségen jelentették az eltűnést, de a család is keresi a lányt.

Papp Erika körülbelül 155 cm magas, hosszú, szőke hajú és kék szemű, átlagos testalkatú lány. A szája mellett, a bal oldalon egy kis anyajegy van az arcán.

Eltűnése napján piros tornacipőt, bordó, prémes kapucinjú kabátot, szürke, hosszú ujjú blúzt viselt

A család tagjait azóta már több városból is felhívták, de eddig egyik telefonáló sem tudott olyan információt mondani, amely segített volna előkeríteni az eltűnt lányt.