Az európai liberálisok bevándorláspolitikája miatt támadják Magyarországot

Vágólapra másolva!
Kovács Zoltán, szerint Guy Verhofstadt, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) frakcióvezetőjének legújabb "performansza" nem szól másról, mint arról, hogy a belga politikus és liberális kebelbarátai a bevándorláspolitikája miatt támadják Magyarországot. A magyar kormányszóvivő a közösségi médiában reagált a liberális pártcsalád magyarellenes akciójára.
Vágólapra másolva!

A politikus Facebook-oldalán reagált a belga politikus akciójára.

Kovács Zoltán szerint Guy Verhofstadt legújabb performansza nem szól másról, mint arról, hogy liberális kebelbarátaival a bevándorláspolitikája miatt támadja Magyarországot. Szerinte

Európát bevándorlókontinenssé, Magyarországot pedig bevándorlóországgá szeretnék változtatni.

Ismét leszögezte, hogy Magyarország kormánya folytatni fogja ezt a kampányt és politikát, amit elkezdett, mert a magyar emberek számos alkalommal - legutóbb épp az áprilisi választáson - kinyilvánították véleményüket és akaratukat:

NEM akarnak bevándorlóországban élni!

A kormányszóvivő Twitter-üzenetében is üzent az európai bürokraták képviselőjének: ármánykodásuk Magyarországot és az Európai Uniót is a bevándorlók földjévé tenné.

Hangsúlyozta: a kormány kitart álláspontja mellett, mert a magyarok többször is egyértelművé tették, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni.

A bevándorláspárti európai liberálisok óriásplakátokon uszítanak Orbán Viktor ellen

A kormányszóvivő arra reagált a közösségi felületeken, hogy a bevándorláspárti politikus pártcsaládja mobil óriásplakátokon uszított Orbán Viktor magyar miniszterelnök ellen. Az akció szellemisége mellett azért is támadható, mert nagyjából 1500 eurójába került az európai adófizetőknek, és nem biztos, hogy minden európai polgár ezt a megoldást választotta volna az üzengetésre. A plakátkaravánt az Európai Parlament (EP) brüsszeli épülete előtti téren állították ki, innen a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt székházához, illetve a magyar nagykövetséghez mennek, útba ejtve az Európai Tanácsot és az Európai Bizottságot.