Nem tudta becsapni gyilkosa az Újlengyelben kivégzett asszonyt

Itt ölte meg a szigetszentmiklósi asszonyt gyilkosa
Itt ölte meg a szigetszentmiklósi asszonyt gyilkosa
Vágólapra másolva!
Sz. Attila anyagi helyzete megromlott, ezért pénzt akart szerezni egy gazdag házaspártól. Eltervezte, kihasználja, hogy a párnak gondjai vannak egymással, de a nő nem dőlt be a férfi hazugságainak és nem adott neki pénzt. Hogy a 48 éves Sz. Attila eltitkolja az ügyet, meggyilkolta az asszonyt. A bíróság ma előkészítő ülést tartott az ügyben, amin a sajtó nem vehetett részt.
Vágólapra másolva!

Sz. Attila közel 27 évig dolgozott rendőrként, miután leszerelt magánnyomozóként és biztonsági őrként helyezkedett el. A gyilkosság előtti időszakban nem volt már pénze. A férfi korábbi élettársán keresztül ismerkedett meg T. J.-vel és a feleségével, akiknek a házassága megromlott.

A házaspárnak volt egy cége, amiből a nő többször is megpróbálta kitúrni a férjét, de nem járt sikerrel.

Sz. Attila megtudta, hogy pénzügyi problémák vannak T. J. és a felesége között, és úgy döntött, hogy ezt kihasználva fog pénzt szerezni tőle. Kifigyelte a nőt, majd tavaly áprilisban egy bevásárlóközpont parkolójában beült mellé az autójába, és

azt hazudta, hogy a férje tartozik neki 40 millió forinttal. Követelte, hogy T. J. felesége fizesse ki a pénzt.

Amikor a nő ki akart szállni az autóból, Sz. Attila azzal fenyegette meg, hogy a parkolóban a társai majd lerendezik, ha kiszállna. Ekkor még nem történt semmi, a nő hazamehetett.

Itt ölte meg a szigetszentmiklósi asszonyt gyilkosa Forrás: police.hu

Az exrendőr viszont egyre jobban tartott attól, hogy kiderül, mit tett, ezért eldöntötte, hogy megöli a nőt. Újabb találkozót beszéltek meg.

A nő beült a férfi autójába, aki egy erdős területre hajtott, ahol többször megütötte; a hátán és a mellkasán, a nyakán pedig megszúrta T. J. feleségét.

Ezek után elvette a táskáját és a telefonját, majd elásta a holttestet. A bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolja a férfit. A tárgyalás január 22-én folytatódik - írja a Budapest Környéki Törvényszék.