Mindenszentek napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor

Szulejmán
A hat minarettel rendelkező 17. század elején épült Ahmed szultán-, vagy Kék mecset Isztambulban
Vágólapra másolva!
A Jobbik bukott elnöke, Vona Gábor, miközben a Facebookon és a videóblogján a halottak napjáról beszél, noha még csak mindenszentek napja van, a legnagyobb csendben visszatért muszlim politikai elvbarátaihoz. A feleségét sem hagyta itthon. Együtt látogatják végig korábbi politikai szövetségeseiket és az iszlám szent helyeit.
Vágólapra másolva!

Helyreigazítás

A portálunkon 2018. november 1-én "Mindenszentek napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor" címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük, hogy 2018-ban mindenszentek napján és halottak napján a feleségével a muszlim politikai elvbarátait és az iszlám szent helyeit látogatta meg Vona Gábor Isztambulban, ahol ezeket a napokat miuszlim barátai körében töltötte.

Valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor Isztambul egyik luxusszállodájában szállt meg, és onnan jelentkezett be a Facebookon egy poszttal.

Valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor a halottak napi hosszú hétvégén Isztambulban a muszlim kapcsolatait biztosította be, ott politikai tárgyalásokat folytatott, és találkozott a török kapcsolataival, köztük Musa Serdar Celebivel, és azt is, hogy Musa Serdar Celebi Vona Gábor muszlim kapcsolatrendszerét irányítja, szervezi.


A Jobbik bukott elnöke, Vona Gábor, miközben a Facebookon és a videóblogján a halottak napjáról beszél, noha még csak mindenszentek napja van, a legnagyobb csendben visszatért muszlim politikai elvbarátaihoz. A feleségét sem hagyta itthon. Együtt látogatják végig korábbi politikai szövetségeseiket és az iszlám szent helyeit.

A politikai ámítás magasiskolája, amit Vona Gábor véghez visz.

Miközben Facebook-profilján kegyeletteljesen a halottak napjáról elmélkedik mindenszentek napján, valójában éppen mecseteket látogat, és muszlim politikusokkal találkozik az iszlám vallás egyik fontos központjában, Isztambulban – írja a Ripost.

Önmagáért beszél, hogy november 1-én pontban reggel 9 órakor a törökök által lerombolt egykori keresztény főváros, Konstantinápoly luxusszállodájából jelentkezett be Facebookon egy ájtatos poszttal.

Forrás: Ripost

Hívei persze nem tudhatják, hol is van éppen, s hogy

ezekben a napokban muszlim elvbarátaival folytat gondosan titkolt újabb politikai háttértárgyalásokat.

Vona tehát szerette volna a nyilvánosság előtt eltitkolni, hogy ezt a fontos keresztény ünnepet éppen muszlim barátai körében tölti – s hogy innen posztolgat mindenszentek napjáról – de

kissé fecsegős természetű felesége szokás szerint elszólta magát.

Forrás: Ripost

Jobbikos forrásaink hívták fel a figyelmet arra, hogy Vona Kriszta megint lázba jött a muszlim szent helyek láttán, és szűk körű követőinek ezt a képet posztolta tegnap, azaz szerdán, 2018. október 31-én, délután 3-kor.

Persze a piktogramok közé, ahogy szokta

gondosan odatette a félholdas muszlim zászlót is.

Forrás: Ripost

Vona felesége ugyanis gyakran és lelkesen posztol muszlim politikai és vallási jelképeket. Különös módon például

a szabad Európa (!) jelképeként hirdette a félholdat és egyéb „ég felé” törő mohamedán vallási jelképeket.

Jobbikos forrásaink biztosak abban, hogy Vona Gábor mindenszentek napjára időzített isztambuli körútja azért volt ennyire sürgős, hogy ismételten bebiztosítsa éveken át gondosan építgetett muszlim kapcsolatait, azt a biztos hátteret, amire a korábbi években is gyakran támaszkodhatott.

Forrás: Ripost

A Jobbik belső pártellenzékének tagjai úgy tudják, hogy Vona a halottak napi hosszú hétvégén találkozik például legmagasabb rangú, legbefolyásosabb török kapcsolatával,

a pápa elleni merényletben a vádlottak padjára került Musa Serdar Celebivel is.

Sosem cáfolták, hogy hosszú évek óta állnak a legszorosabb emberi és politikai kapcsolatban, a rendelkezésre álló adatok szerint Celebi közel egy évtizede irányítja, szervezi Vona egész muszlim kapcsolatrendszerét. Forrás: Ripost

A Ripostnak azt is megerősítették, hogy a Jobbik csak látszólag visszavonult, valójában

Ezért használta ki a mindenszentek napi hosszú hétvégét, s utazott Isztambulba, hiszen ott ezek a napok természetesen muszlim hétköznapok, s így alkalmasak a politikai tárgyalások lefolytatására.

A tárgyalások szünetében

Vona és felesége tehát az iszlám szent helyeket és Isztambul egyéb nevezetességeit látogatja.

A politikai értelemben meglehetősen könnyelmű feleség ezekről is szép számmal posztol fotókat az Instagramon.

Például ezt:

Forrás: Ripost