Bakondi György: Hamis az az állítás, hogy már nincs migráció

Vágólapra másolva!
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint „nyilvánvalóan hamis az a liberális, szocialista állítás”, hogy már nincs migráció.
Vágólapra másolva!

Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában elmondta: a szerb és a horvát szakaszon továbbra is aktív a migránsok mozgása.

Hozzátette: kiderült az is, hogy az olyan jogi szabályozási tervek, mint az ENSZ-paktum vagy az Európai Unió határőrizeti átalakítási tervei komoly veszélyeket jelentenek, mert

pillanatok alatt komoly tömegek akarnak bejutni a határokon.

Mindemellett az is világossá vált, hogy a migráció szervezett – mondta Bakondi György. A főtanácsadó szerint a háttérben zajló pénzes szervezést igazolja az is – amit a magyar televíziónézők is láthattak –, hogy a Hondurasból az Egyesült Államokba elindult migránskaraván minden egyes útnak indulójának pénzt osztanak.

Katonák is segítik a határvédelmet

Hangsúlyozta, hogy a Magyarország déli határán elrendelt fokozott készültség azt jelzi, hogy a magyar kormány, a magyar hatóságok semmilyen támadásnak nem engednek, megvédik a magyar embereket.

Bakondi György azt mondta:

A kormány most olyan megelőző intézkedéseket tett, hogy bárhogy alakul a migráció, bárhogy szervezik pénzügyileg, a magyar hatóságok akkor is megvédik a magyar határt – emelte ki.

Szólt arról, hogy a horvát határon határvadász századok átcsoportosításával megerősítették a védelmet. A rendőrök mellett katonák is szolgálatot teljesítenek, létszámuk szükség esetén tovább növelhető. Mellettük a polgárőrség és vadásztársaságok is segítik a határvédelmet.