Gyurcsányék a brüsszeli migránspolitika legkeményebb hazai támogatói

rezsifórum Hoppál Péter
Rezsifórum a XIII. kerületben
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció a brüsszeli bevándorláspárti politika legkeményebb magyarországi támogatója napjainkban - fogalmazott Hoppál Péter, Pécs és térsége fideszes országgyűlési képviselője.
Vágólapra másolva!

Hoppál Péter a DK elnökének péntek délutáni tüntetését megelőző sajtótájékoztatóján azt mondta,

aggodalommal figyelik Gyurcsány Ferenc egyre erősödő bevándorláspárti politikáját,

valamint azt is, hogy újra elkezdte "magára venni" az ellenzék vezérének pozícióját.

A DK két európai parlamenti képviselője, Niedermüller Péter és Molnár Csaba azonnal megszavaz minden olyan indítványt, amely a bevándorlás támogatásáról szól - mondta a kormánypárti képviselő. Hozzátette: aktívan részt is vesznek ezen javaslatok kidolgozásában, ami Magyarországra nézve komoly veszély.

Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a biztonsági határzárat,

pártjával együtt támogatja azt a brüsszeli kvótatervet, "amelyet a magyarok elutasítanak" - hangsúlyozta a képviselő. A DK szintén támogatja azt a brüsszeli indítványt is, amely szerint a határőrizet jogát átvennék a nemzetállamoktól - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc

- fogalmazott.

Hoppál Péter azt mondta, a brüsszeli bevándorláspolitika Pécshez hasonló méretű városok "egész sorát", korábban békés európai városok százait tette tönkre. A tömeges betelepítésekkel érintett városokban a migránsok olyan helyzetet teremtettek, amelynek következtében megszűnt a mindennapok biztonsága, ugrásszerűen nőtt a bűncselekmények száma, köztük "radikálisan" emelkedett a nők és gyermekek ellen elkövetett erőszakos esetek száma - fejtette ki.

Pécs nem kér a bevándorlást támogató brüsszeli politikából, sem Gyurcsány Ferencből, mivel szeretné megtartani jelenlegi arculatát és biztonságát - jelentette ki a kormánypárti politikus