Részletesen elmondta az anyjának, hogyan ölte meg a kislányt a sólyi gyerekgyilkos

gyerekgyilkosság, sólyi kislány
Vágólapra másolva!
F. Ferenc az anyjának mesélte el a börtönben, hogy pontosan hogyan gyilkolta meg a 8 éves Adriennt. Elmondása szerint egy másik ember is vele volt azon a májusi estén – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 16 éves gyilkos fiú új vallomásra készül. Ezúttal olyan dolgok derülhetnek ki, amiket eddig elhallgatott a rendőrség elől.

F. Ferencet az anyja sűrűn látogatja, neki már elmondta, pontosan hogyan történt a gyilkosság

– írja a Bors.

Ennek ellenére az anyja nem látja gyilkosnak a fiát.

Forrás: police.hu

„Én továbbra is hiszek a fiam ártatlanságában. Rendszeresen látogatom a börtönben, ilyenkor nagyon sokat szoktunk beszélgetni.

Egy ilyen alkalommal árulta el a teljes igazságot, hogy mi történt azon a borzalmas napon. Ferenc azt mondja, nemcsak ő és Adrienn volt ott az erdőben, hanem még egy ember. Ő találhatta ki, hogy mit csináljanak a kislánnyal.

A fiam annyira félt eddig, hogy ezt senkinek nem merte elmondani, sőt, a rendőrségnek is csak azután tálal majd ki, hogy velem megbeszélte” – mondta a gyilkos fiú anyja, akinek elmondása szerint az egész élete tönkrement az ügy miatt.

Forrás: --

– tette hozzá az asszony.

Ahogy azt korábban megírtuk, májusban F. Ferenc elcsalta rollerezni a 8 éves Adriennt.

Később egy patak partján betörte a lány koponyáját, levetkőztette, majd meg akarta erőszakolni, de meggondolta magát, és bedobta a vízbe.

A 8 éves lány megfulladt. Adrienn apja hívta rendőrséget, mert órákig hiába keresték a gyereket. Az egyik hajnalban a vilonyai zsilipnél találták meg a holttestét.