Nanushka újra Budapesten

Sándor Szandra, a Nanushka alapítója
Sándor Szandra, a Nanushka világmárka alapítója.
Vágólapra másolva!
A világsztárok kedvenc magyar divattervezője, Sándor Szandra végre Budapesten is bemutatja kollekcióját. New York és London után Nanushka hazatér, hogy elbűvölje a hazai közönséget is – számolt be róla csütörtöki számában a Bors.
Vágólapra másolva!

Sűrű hónapokat tudhat a háta mögött Sándor Szandra és csapata. A Nanushka márka tervezője rengeteget dolgozott, hogy ruhái meghódítsák a közönséget.

A sok munkának meglett a gyümölcse, hiszen a Nanushka egyedüli magyar márkaként a hivatalos program részeként szerepelhetett a New York Fashion Weeken, majd ezt követően a csapat Londonba utazott, ahol megnyílt a márka pop-up boltja is a legendás Liberty áruházban.

Sándor Szandra, a Nanushka világmárka alapítója Forrás: Origo

Rengeteg munka, annál is több egyeztetés és sok-sok kialvatlan éjszaka áll a hátunk mögött, de úgy gondolom, hogy az elmúlt hónapok minden pillanata megérte. Hatalmas szeretettel fogadtak minket külföldön, New Yorkban, Párizsban és Londonban is rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, de most végre itthon vagyunk, és Budapesten is megmutathatjuk a 2019 tavasz-nyári kollekciónkat – mondta.

Nagy sikerrel mutatta be kollekcióját a New York-i divathéten a Nanushka divattervezője, Sándor Szandra Forrás: Getty Images/Astrid Stawiarz

Mindig büszkeséggel tölti el, amikor otthon, saját környezetének mutathatja be ruhadarabjait – tette hozzá a Borsnak Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. Megjegyezte: izgatottan készülnek az október 27-i bemutatóra a Budapest Central European Fashion Weeken, és az azt megelőző délelőtti brunchra.

– magyarázta a fiatal divattervező.

Sándor Szandra (balra) a NetAPorter Fashion Family Dinneren NewYorkban Forrás: Origo

– tette hozzá Gurzó Anna, a GB&Partners igazgatóságának tagja.