Puzsér főpolgármesterként megvalósítaná Dancsó Péter díszpics.kat elfenekelős programját

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Ha sok értelme nincs is a Puzsér-Dancsó humoristapáros színre lépésének, annyi legalább a javukra írható, hogy jól érzik magukat, és jól megértik egymást. Higgyék el, már ez is valami a baloldalon! Ezúttal Puzsér Róbert volt Facebook-közelben, nem volt benne sok köszönet.
Vágólapra másolva!

Éppen hétfőn írtuk meg, hogy a magyar baloldal új szellemi kanyart vitt a főpolgármesteri harcba, hiszen nem elég, hogy Puzsér Róbert komolyan el akar indulni Budapest vezetéséért, Dancsó Péter is jelezte ebbéli szándékát. Hogy a helyzet nem olyan jó, mint mondjuk két nappal ezelőtt, azt maga a vlogger mutatta be Youtube-csatornájára feltöltött videójában.

Olyan programot hirdetett meg, amelynek legígéretesebb pontjai a díszpicsáknak az elfenekelése, és a Glamour-napok számának megkétszerezése voltak.

Ekkor még csak találgatni lehetett, hogy Dancsó komolyan gondolja magát, vagy csupán Puzsér kampányát igyekezett megtolni a se nem vicces, se nem komolyan vehető videóval.

A komoly erő: Puzsér megvalósíthatja Dancsó díszpicsákat elfenekelős programját

Tegnap utóbbi közösségi oldaláról kiderült, az egész csak vicc volt! És ha Dancsó viccelt, akkor Puzsér viccel folytatta. „A Háttérhatalom elindította Dancsó Pétert, hogy megossza a szavazóimat. Ki pénzeli? Ki áll mögötte? Milyen érdekeket szolgál?” – kezdte olyan formában a Hír TV-től elbocsátott humorista, mintha Dancsó Péter írta volna. A nívó a továbbiakban is kifejezetten magas volt, bőven elég ahhoz, hogy egy kétmilliós metropoliszt pár évig el lehessen irányítgatni: „Remélem, nem kell magyaráznom. Világos, hogy mit akar. Csak annyit mondok, hogy Gyurcsány egy időben Dancsó volt, Dancsó pedig ugyanebben az időben Gyurcsány unokatestvére volt.” Ha valakinek nem homályosult volna el a látása a röhögéstől, akkor az azt olvashatta, hogy Puzsér szerint Dancsó Péter gazember és őrült. Az írás aztán igazi bratyizásba fordult, aminek a vége Dancsó-féle, díszpicsa fenekelős videónak a megosztása lett.

– fejezte be gondolatait a magát kritikus gondolkodónak tartó röhögtetőművész.

Ha sok értelme nincs is a Puzsér-Dancsó humoristapáros színre lépésének, annyi legalább a javukra írható, hogy jól érzik magukat, és jól megértik egymást. Higgyék el, már ez is valami a baloldalon!