A Jobbik békéscsabai politikusa hosszan magyarázkodik arról, hogy ő megvehetetlen

Kocziha Tünde JObbik
Vágólapra másolva!
Volner János, a Jobbik volt alelnöke ma reggeli Facebook-bejegyzésében leleplezte, hogy a párt fizetett alkalmazottai dobálták meg tojással a köztévé épületét a nemzeti ünnep alkalmából. A felsorolt személyek között olvasható volt Kocziha Tünde, a Jobbik békéscsabai képviselőjének neve is, amit a politikus alaposan a szívére vett, és gigahosszúságú magyarázkodásba kezdett közösségi oldalán. Elszabadult a tojásdobáló-gate, csúcsmagyarázkodás következik egyenesen Békéscsabáról.
Vágólapra másolva!

Volner János komoly indulatokat szabadított el a Jobbikban ma reggeli bejegyzésével, amelyben a tegnap esti jobbikos tojásdobáló akciót és annak résztvevőit járta körbe. A Jobbik volt alelnöke azt írta ennek kapcsán, hogy Sneider Tamás ellenállói közül szinte mindenki a párt jól fizetett alkalmazottjaként dolgozott az elmúlt években. A politikus taxatíve felsorolta, kiket ismert fel a tojásdobáló-oridbáló jobbikos csapatépítőn, szerencsétlenségére Kocziha Tünde is közéjük tartozott. Amúgy nem volt nehéz kiszúrni a szőkített, feltűnően rövid hajú békéscsabai önkormányzati képviselőt, ennek a videónak már a 12. másodpercében ordibált az MTVA épülete előtt:

Forrás: Facebook

Tény, ami tény: Kocziha Tünde valóban ott volt tegnap este a Kunigunda utcai tévészékháznál. Viszont rettenetesen kiakadt Volner kategorizálására, hosszas magyarázkodásba kezdett közösségi oldalán. Az egy éve a Pride-ot betiltani akaró, a zsidólistázásban Gyöngyösi Mártont megtámogató, most már erősen néppárti jobbikosról kiderült, hogy

  • továbbra is az, aki volt,
  • képtelenség őt megvásárolni,
  • amit mond, ahova megy, azt szabad akaratából, lelkiismerete szerint teszi,
  • senkinek sem a fizetett aktivistája,
  • a tegnapi, precízen előre eltervezett, jobbikos tojásdobáló versenyen a barátaival, bajtársaival vett részt,
  • közös döntés alapján,
  • senki nem utasította őket a részvételre,
  • egyikük sem kapott egy fillért sem.

A MEGVÁSÁROLHATATLAN Kocziha Tünde rámutatott még arra, hogy nem mindenki olyan tisztességes, mint ő. Mert vannak olyan, általa több mint egy évtizeden át nagyra tartott, tisztelt emberek, akik már mindent és mindenkit csak az anyagi oldaláról tudnak szemlélni. A leírás mintha pont Volner Jánosra illene. A jobbikos politikusok eddig sem bántak kesztyűs kézzel a pártból kilépő politikussal, legutóbb Bana Tibor és Farkas Gergely veresenyt szitkozódott a volt jobbikos politikusról.

A TÖKÉLETES Kocziha Tünde végül szomorúságának adott hangot, hiszen a mai nappal végérvényesen elvesztette két barátját, ami rendkívül megviselte őt. De mivel mindenben a saját lelkiismerete szerint cselekszik, ezért marad a Jobbikban.