Áramot vezettek Szebeni István testébe

Szebeni István, szállodateszt
Vágólapra másolva!
Szebeni István rengeteget utazik belföldön, legutóbb éppen Szeged városába látogatott el. Kihasználva az utolsó nyárias napokat egy kicsit kikapcsolódott, ami nála természetesen azt is jelenti, hogy mindenféle furcsa dolgot is kipróbál, amit eddig még soha. Most éppen áramot vezettek a testébe, kampókkal akasztották fel, és a legvégén még egy adag csokoládéval is leöntötték. Ez aztán a pihenés!
Vágólapra másolva!

Az Echo TV műsorvezetője magyar wellness-szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Szegeden járt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

A szegedi halászlevet sem hagyta ki Forrás: Origo

Szebeni István nem viccel, ha pihenésről van szó. Szegedre látogatásakor mindjárt elnöki ellátásban részesült, ugyanis az elnöki lakosztály kulcsát vehette át, ami még őt is meglepte.

Minden van, a kandallótól kezdve a saját jakuzziig, a hatalmas erkélyről pedig fél Szegedet belátni
- mondta a műsorvezető, mi minden várta az impozáns szobában.

Egy teknőssel is találkozott a műsorvezető Forrás: Origo

Szebeni István imádja a különleges wellness-szolgáltatásokat, így például a szállodában található csendes wellnesst, ahol az ember elvonulhat, és garantáltan nem a gyerekek sikolyától lesz hangos a medence és környéke.

Ezután kipróbált olyan kezeléseket, amelyeket eddig még soha; részt vett egy elektroterápiás kezelésen, majd egy gyógytornán, mely során kampókkal akasztották fel az Echo TV műsorvezetőjét, majd végül mindezek tetejébe egy csokoládés masszázst is igénybe vett.

Különleges gerinctorna Forrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook-oldalán lehet követni.