Fluor Tomi SMS-ben fenyegette meg zenekara egykori tagjait

Fluor Tomi
Vágólapra másolva!
A magát Fluor Tominak nevező, nem feltétlenül az eszéről híres zenész SMS-ben fenyegette meg Bartók Mátét, a Wellhelo zenekar egykori szaxofonosát. Zenekara más (volt) tagjait pedig perrel fenyegeti. Bartók Máté, ahogy fogalmazott, a testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést tett. Miközben szétesik a zenekara, Fluor az utóbbi időben már külpolitikai kérdésekben is megszólalt, bölcselkedésein sokan nevettek. 
Vágólapra másolva!

Fluor Tomi (igazi nevén: Karácson Tamás) hozzáállása miatt a Wellhello hat tagja (a szaxofonos Bartók Máté, a dobos Kocsis Máté, a basszusgitáros Szász Csaba, a gitáros Varga Gergő, billentyűs Wagner Emil, továbbá a főhangmérnök Lugosi Dani és a monitorkeverő Por Botond) kilépett a zenekarból.

Bartók a rendőrségnek számolt be arról, hogy Fluor zaklatja és fenyegeti őt.

Szeretné beperelni volt társait, mert azok nem értenek egyet vele bizonyos kérdésekben – állítják a távozó tagok. Azt is mondták, hogy a koncertek előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt velük,

Ennek hatására ő kilépett a Wellhellóból.

Fluor Tomi Forrás: Bertalan Ádám

Közben a magát kamasznak képzelő, és úgy is viselkedő, valójában 31 éves Tomi azt hiszi, hogy ő lett Magyarország külügyminisztere.

A „Picsakészen" és a „Gecigránát" nevű, mondjuk így zene korlátozott szellemi képességű megalkotója nemrég Erdogan török elnököt bírálta a tőle megszokott „magas színvonalú", értsd utcai stílusában.

Konkrétan „faszkalap diktátornak" nevezte Erdogant, akit szerinte nem szabad meghívni Magyarországra.

A török elnök iránti ellenszenvét úgy is kifejezte, hogy egy péniszt rajzolt a politikus arcképére. Biztos minden politikai, külpolitikai és idegennyelv-ismereti tudása is rendelkezésére áll Fluornak, hogy elhelyezze a világban Erdogant...

Az agresszív áltini tehát már külügyminisztert játszik, miközben szétveri a saját zenekarát.

Úgy tűnik, hogy sem a külügyekhez, sem a zenéhez nem ért, szóval

ideális lehet például a 2022-es „Összefogás" miniszterelnök-jelölti tisztségére.

Az üggyel kapcsolatban kerestük Fluort is, hogy megkérdezzük tőle, miért fenyegette meg egykori barátait, és általában is szokása más emberek fenyegetése, de nem vette fel a telefonját. Amint elérjük, megírjuk, mit mondott.