A bevándorlásról a végső döntést az emberek hozzák meg

G. FODOR Gábor; HOLLIK István
Budapest, 2018. október 7. Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője (b2) és G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztő-hírigazgatója (b) sajtótájékoztatót tart a hírportál budapesti szerkesztőségében 2018. október 7-én. MTI Fotó: Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Amennyiben a bevándorláspártiak jutnak többséghez és hatalomhoz Brüsszelben, akkor nemcsak hogy folytatni fogják, hanem fel is gyorsítják Európa elárasztását migránsokkal – értékelte a brüsszeli csúcstalálkozót sajtótájékoztatóján Hollik István.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti frakciószövetség szóvivője kiemelte, hogy

a bevándorláspárti erők továbbra is erősen nyomulnak,

de a végső szót az embereknek kell kimondaniuk a bevándorlásról jövő májusban, az európai parlamenti választáson. A csúcstalálkozóval kapcsolatos nyilatkozatokból kiderült, hogy sok európai uniós vezető és tagállami kormányfő úgy véli, a migrációt támogatni kell, mert az szükséges és jó dolog – hangsúlyozta Hollik.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Az, hogy a magyar miniszterelnöknek más országok vezetőivel együttműködve egyelőre sikerült megvédeni Magyarországot és a tagállami határőrizet jogát, nem jelenti azt, hogy a

háborút megnyertük

– tette hozzá.

Hollik úgy fogalmazott, hogy vannak olyan uniós vezetők, akik még mindig ragaszkodnak a gazdasági migráció legalizálásához és a migránsok kötelező szétosztásához.

Az Európai Tanács, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége és a brüsszeli bizottság most is ontja magából a migránspárti javaslatokat:

  • a határvédelem jogának elvételét,
  • a migráció legalizálását és szervezetté tételét,
  • a migrációt szervező Soros-szervezetek nagyobb támogatását,
  • valamint a családegyesítések könnyítését.

A jövő májusi EP-választáson meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, hiszen a tét óriási, a végső szót az európai embereknek kell kimondani – zárta gondolatait a szóvivő.