Volner kitálalt, hogy ki milyen feladatot lát el a Jobbikban a Soros-hálózattal kapcsolatban

Volner János
Hódmezővásárhely, 2018. március 11. Volner János, a Jobbik alelnöke sajtótájékoztatót tart hódmezővásárhelyi kampányútja keretében 2018. március 11-én. MTI Fotó: Rosta Tibor
Vágólapra másolva!
A Magyar Idők számolt be arról, hogy Volner János újfent borította a bilit Facebook-oldalán, és írt az erkölcsileg és anyagilag is tönkretett párt belső életéről, valamint az egyes szereplők feladatairól a Soros-hálózattal való kapcsolattartás, kapcsolatépítés tekintetében. Gyöngyösinek, Balczónak, de még Hegedűs Lórántnénak is komoly feladata van a Jobbik álságos baloldalra tendáló politikájában.
Vágólapra másolva!

Volner Facebook-oldalán számolt be a részletekről:

Azóta elindult a nyíltszíni hazudozás: a párthoz kötődő Alfahíren már egyenesen kereszténydemokratának nevezik Soros embereit, teljesen hülyének nézve a Jobbik még megmaradt tagjait".

Volner János, a Jobbik alelnöke sajtótájékoztatót tart hódmezővásárhelyi kampányútja keretében 2018. március 11-én Forrás: MTI/Rosta Tibor

A párt frakcióból kizárt alelnöke úgy fogalmazott, hogy a párt vezetésének kommunikációja teljesen összeomlott, hiszen Gyöngyösi Mártont Rónai Egon érte tetten az ATV-ben, Szilágyi György pedig teljesen mást mondott, mint a párt szóvivője, Jakab Péter.

– írta a Jobbik alelnöke.

Ezután pedig számba vette a Jobbik jelenlegi vezetését, hogy kinek milyen funkciója volt a Soros-féle kapcsolati háló kiépítésében, velük való kapcsolattartásban.

Ennek kapcsán elmondta:

  • „Sneider Tamás csupán betölti az elnöki funkciót. Semmi más dolga nincs, csak tartania kell a baloldal felé közeledést és Gyöngyösivel együtt meg kell szabadulniuk mindenkitől, aki ezt rossz szemmel nézi."

    Megdöbbentő, hogy Volner beszámol arról is Facebook-posztjában, hogy Vona már megtalálta Sneider utódját is, méghozzá a baloldali fordulat iránt szintén elkötelezett Stummer János személyében.

    Mivel ő jobban kommunikál.

  • Gyöngyösi Márton frakcióvezetőről elmondja Volner, hogy
  • A kizárt jobbikos elmondja, hogy Gyöngyösi igyekszik mindent a legnagyobb titokban végrehajtani, olyannyira, hogy amikor Volner, mint alelnök hivatalos tájékoztatást kért a Jobbik nemzetközi kapcsolatairól, akkor többszöri felszólítására sem volt hajlandó válaszolni.
  • Nincs ellenvéleménye, mindennel lelkesen egyetért, és éppen betanulóban van Gyöngyösi mellett, de egyelőre csak a kisebb súlyú nemzetközi kapcsolatok kezelését bízzák rá" – meséli el Volner János
  • Meglepő dolgokat mond a párt alelnöke Hegedűs Lórántnéról, aki mint mondja, nagy tiszteletnek örvend családjával együtt a nemzeti-radikális oldalon. Mégis, elmondása szerint ő volt
  • Véleménye szerint Hegedűs Lórántnénak az a funkciója, hogy a párt balliberális fordulatát kell hitelesítenie a tagság felé.

  • Balczó Zoltán EP-képviselőről szólva elmondja, hogy ő finanszírozta meg az EP-képviselői keretéből azt a bizonyos brüsszeli konferenciát, amelyen egyszerre három Soros Györgyhöz kötődő ember is részt vett. Volner állítása szerint ő felel az EP szintjén a napi kapcsolattartásért a hálózat tagjaival.
  • – olvasható a politikus posztjában.

Íme a teljes poszt: