Elveszik a családjától a megerőszakolt ceglédi kislányt

2018.10.10. 21:25

Egy 4 éves kislányt erőszakoltak meg egy ceglédi munkásszállón. A gyereket azért vitték kórházba a szülei, mert eltört a lába. Ott derült ki, hogy a kislányt megerőszakolták. A család egyik ismerőse szerint elveszik a szülőktől a gyerekeket.

A román pár egy ceglédi ipartelepen lévő munkásszállón él, az anya nem beszél jól magyarul, ezért az apa intézi a család ügyeit. A 24.hu-nak a család egyik ismerőse elmondta, hogy már korábban is felmerült annak a lehetősége, hogy elveszik a szülőktől a gyerekeket, mert nem tudnak róluk megfelelően gondoskodni.

Az apa sokat iszik, az anya pedig nagyon labilis természetű és komoly mentális betegséggel küzd. Volt egy gyermeke, akit elvesztett csecsemőkorában. Természetes körülmények közt, a kiságyban halt meg a baba. A pici elvesztése után nagyon hamar jött az újabb gyerek, félő volt, hogy az anyuka bántani fogja. Ezért a mentális állapota miatt nem is nagyon merték rábízni a picit, sokszor a nagymamát kérték meg arra, hogy vigyázzon rá – mondta a lapnak az ismerős. Hozzátette, hogy a kislány még kórházban van, de a testvérét már elvették a családtól. Elmondása szerint mindkét gyerek nevelőszülőhöz fog kerülni.

Ahogyan korábban megírtuk,

egy 4 éves kislányt olyan brutálisan megerőszakoltak Cegléden, hogy még a lába is eltört.

A rendőrség szexuális erőszak miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben. Úgy tudjuk, kihallgatnak mindenkit, aki a kislány környezetében él, feltehetően mindenkitől vesznek DNS-mintát is.

KAPCSOLÓDÓ CIKK