Megtartják nevüket Lagzi Lajcsi gyerekei

Lagzi Lajcsi a gyerekeivel, Story-gála, 2016
Vágólapra másolva!
Apjuk kérése ellenére megtartják nevüket a Galambos gyerekek. Apjuk a bírósági ügyei miatt szerette volna, ha gyerekei nem viselnék tovább a nevét, ezzel óvta volna őket a negatív hangoktól. 
Vágólapra másolva!

A trombitás lelkiismeret-furdalása miatt arra kérte gyerekeit, Lajost, Istvánt és Boglárkát, hogy hagyják el családnevük, hogy ne viseljék tovább azt a terhet, amit a zenész bírósági ügyei miatt cipelnek - írta meg a Bors. Lajcsit többmilliós gáz- és villanylopás vádjával 2015-ben előzetes börtönbüntetésre ítélték.

Bár a zenész ártatlannak vallotta magát, 125 napon át volt börtönben. A zenész ügye azóta sem záródott le, és azóta sem tudta tisztára mosni nevét.

Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon 2017. június 7-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

- mondta Galambos Lajos.

Nem szerettem volna, ha később előnyük vagy hátrányuk származik abból, hogy az én gyermekeim. Ne Galambos Lajcsi miatt szeressék vagy gyűlöljék őket, hanem saját maguknak köszönhető sikereik vagy adott esetben hibáik miatt. Az emberekből áradó őszinte szeretet és érdeklődés azonban meggyőzött arról, hogy Galambosként éljenek. A meghurcoltatásomat követően szó szerint kérleltem őket, hogy hagyják el a Galambos családnevet, mert épp elég nekem igazságtalanul bűnhődnöm, a gyerekeim ne szenvedjenek!

- mondta el.

A trombitás gyerekei azonban hallani sem akarnak a névváltozatásról:

Apa, ne viccelj, úgy már nem is mi lennénk!

- mondták.